бріоші з ковбасоютісто:50грам држджі
1столова ложка цукру
0,5стакана молока
2стакана муки
чуть солі
3столові ложки мякого масла
2 яйця
начинка:200грам вареної ковбаси
100грам твердого сиру
розвести дріжджі в молоці, додати цукор і перемішати. прикрити рушником і залишити на 20 хвилин.
змішати муку,масло і яйця. додати заправу, перемішати і поставити щоб підійшло.
тісто замісити(добавити при необхідності ще муки: я додала майже стакан) розділити на 16 частин, кожну розкачати, на середину покласти кубик ковбаси, притрусити потертим сиром. краї тіста зєднати до гори, але не докінця. форми для кексів змастити маслом і покласти бріоші. в духовку і пекти до золотистого кольору. (я пекла на бляшці).
рецепт з журналу "ШКОЛА КУЛІНАРІЇ". результатом задоволена.