Пиріжки до сніданкуЯкщо не рахувати приготування начинки (капусту я стушила звечора), то на приготування цих пиріжків витрачається максимум півгодини.
Тісто виходить м"яке, еластичне- ліпити одне задоволення, а пиріжки - мов пух!!!
3 стол. лож. муки
3 стол. лож. олії
1 стол. лож. цукру
1 чайн. лож. солі
Залити склянкою крутого кип"ятку, перемішати до однорідної маси. Залишити на 2-3 хвилини, щоб вистигло. Додати 50 г пресованих дріжджів( я даю маленьку львівських), склянку теплої води і муки стільки, щоб замісити м"яке тісто ( як звичайно на пиріжки). Розділити на порційні кульки, виліпити всі пиріжки ( доки ви ліпитимете- вони підростуть), смажити в олії. в залежності від розміру, виходить 20-30 пиріжечків.