Дорога землячко, Олесечко! Вітаю тебе з Днем Народження! Горя тобі не знати, Щастя, як квіти збирати Щоб була ти здорова, Як зима в горах Щоб була ти багата, Як земля-мати Щоб до хати у віконце Тобі світило щастя й сонце. Вдень - сонце, а вночі - зорі Щоб втікало від тебе горе Щоб у щасті й долі світа Ти прожила многа літа!
Олесечко! З Днем народження вітаю ! Щастя, радості бажаю! Будь весела наче пташка, Працьовита, як мурашка, Наче бджілка вмій крутитись, Як метелик не журитись! Будь прониклива, як мишка, А живуча наче кішка, Будь, як лялька симпатична, Як ворона довговічна, Як та пава будь убрана Як лебідка будь кохана!
--------------------
Чудеса трапляються! Треба лише їх запросити траплятися до себе!
Олесечко! Будь багата як земля, Будь здорова як вода, Будь ніжна як берізка, Будь вірна як лебідка, Будь красива як троянди цвіт, Будь щаслива на багато літ.
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!