Інгредієнти:масло вершкове - 300г. (200г. - в тісто, 50г. - до карамелі, 50г. - до поливки)
вода - 1,5 ст.л.
борошно - 1ст.( 200г)
цукор - 75г.
згущене молоко - 1б.
мед - 1ст.л.
молочний шоколад - 1 плиточка
вершки - 40г.
Приготування:1. Змішати м'яке вершкове масло борошно, цукор. Влити 1,5 ст.л.води (я ще додаю дрібку солі) і розмішати тісто. Розкатати його не дуже тонко, і зробити на ньому надрізи (я робила за допомогою лінійки), щоб виглядало як палочки. Випікати при т-рі 180" приблизно 20хв. дати остигнути.
2.
Робимо карамель. Змішати разом масло, мед і згущенку. Все проварити на маленькому вогні протягом 15-20 хв.,безперервно помішуючи вінчиком, аж поки маса не отримає карамельного забарвлення.( світло-коричневого кольору). Ще гарячу масу виливаємо на охолоджене печиво і розрівнюємо. Якщо карамель не відразу будете викладати, то тоді її краще перекласти в іншу посудину, тому що в розігрітому банячці вона далі буде продовжувати готуватися і може підгоріти. Даємо час, щоб карамель загусла.
3. Розтоплюємо шоколад, додаємо до нього масло і вершки. Можна тільки шоколад використати..Далі розділюємо печиво на палички і кожну обмакуємо в поливці. В холодильник, щоб застигло...і Смачного!!!
P.S: в мене вийшов один рецепт із збірної схожих рецептів з сайту Поварьонок.ру. Якщо щось не зрозуміло, то пізніше виставлю фото, як робити цю смакоту)