ДЯКУЮ!!!і я Вам - всім господиням,які так смачно готують і знаходять час поділитися своїми рецептами!Натонці також, велике ДЯКУЮ !!!за такий класний сайт!!
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Любі Дрімфудівці!!!! Як знайшла я Вас випадково на теренах інтернету, так відразу і прикіпіла душею до Вас!!! Дякую Вам за позитив, за Вашу турботу та увагу. А ще за Ваш неповторний гумор!!!!!!!! Ви для мене вже такі рідні!!!! ДЯКУЮ-Ю-Ю-Ю!!!!!
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Pito4ka, хто тут рідний я не знаю, ото коли приїдете на здибанку з якимось фірмовим лікером то побачимо хто кому наскільки рідня
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
ціхо-ціхо, стоп, ще не було команди, але бігуді мож накрутити на всяк випадок і прикупити мешти на малих обцасах
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ластівочка, люба, вибач будь ласочка, та тут таке діло - наче і в одній країні живемо, але такого в нашому кіровоградському суржику не чула... то що ти мені пропонуєш зробити?
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
ну допомогти тобі може лише дві речі: 1.зустріч 2. скора зустріч, блокнот, ручка, або вже як дуже кортить то до Волошки, вона тої мови вже навчена Їй теж важко було спочатку
Та то підбори!!!!!! Дві ночі не спала!!!!! Ластівка а дай вам Бог здоров"я!!!! Все, пішла спати! До речі, надибала я на вашу слабкість - кокосовий лікерчик! Гарний смак у вас!
--------------------
Pito4ka, нє, в мене слабкість - мнясо у всіх видах, а кокосовий лікерчик то наш фірмовий вже напій...