Гарбузово- горіхове біскотті
ПРОДУКТИ:
• 1,8 склянки борошна,
• 1\2 склянки цукру,
• 1\2 пачки порошку для випічки,
• 1\2 ч.л. кориці,(не давала, бо чоловік не любить
• 1\6 ч.л. солі,
• 1\6 ч.л. мускатного горіха,(не давала, бо не знаю яке воно
• 1\8 ч.л. гвоздики,(не давала, бо я не люблю
• 1 яйце,
• 1\2 склянки гарбузового пюре,
• 1 пачка ванільного цукру,
• 1\3 склянки посічених волоських горіхів.
ПРИГОТУВАННЯ:
З усіх складових замісити тісто. Сформувати 2 продовгастих батони і поставити випікатися 20 хвилин при 190*С. Далі Підпечені батони вийняти.Гострим ножем порізати на скибки товщиною 1 см. Поставити випікатися 10 хвилин з одного боку. Потім скибки перевернути і допекти 10 хвилин з іншого боку.
Рецепт взяла на кукорамі
Дуже смачне!
я готувала тоді ще й гарбузові мафіни, так ці "сухарики" розійшлись краще