Печиво "Пеньочки"
-масло вершкове(125гр)
-яйце(1шт)
-цукор(4ст.л.)
-молоко(4ст.л.)
-борошно(приблизно 3стакани)
-горіхи(100гр.)
-молоко згущене варене(майже 1 банка).
Цукор з яйцем розтерти, додати розтоплене масло і молоко, додати борошно і замісити тісто, розділити тісто на 3 частини і покласти в морозильник, щоб замерзло.
Тим часом беремо горіхи і подрібнюємо їх.
Дістаєм 1 частину тіста з морозилки, тремо на крупній тертці, викладаємо на деко застелене папером для випікання (потрібно щоб крихти лежали не грубим слоєм) і випікаємо при температурі 160 градусів поки наше тісто не стане золотистим. Те саме робимо із іншими частинами тіста
Потім берем готове тісто, подрібнені горіхи і згущене молоко все добре перемішуємо.
Формуємо пеньочки з допомогою чарки. Чарку потрібно змочити водою, щоб не прилипло, і напихаємо в неї отриману масу, перевертаємо чарку догори дном і пеньочки готові. Смачного!