Необхідні продукти- гриби мариновані 300г.
- куряче філе 250г. (я брала 2 середніх філе)
- цибуля 2-3 шт. (середні цибулини)
- морква по-корейськи 300г.
- сир твердий 200-250г.
- маслини 3 шт.
- зелень салату
- сіль, цукор
- оцет, майонез
Приготування- Філе відварити в підсоленій воді, дрібно порізати
- Яйця, сир натерти на тертці
- Гриби порізати пластинками
- Цибулю нарізати кубиками, замаринувати: залити кип'ятком+сіль і цукор (1:1)
- Викласти інгредієнти шарами, змазуючи кожен майонезом
- Із салату сформувати їжачка, мордочку якого посипати дрібно натертим білком. Зверху викласти маслини.Із маслин зробити очка і носик. Прикрасити зверху грибочками.
Рецепт взяла з журналу "Люблю готовить"