Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Перець, фарширований синенькими
lana
16 серпня 2010 07:22
Повідомлення #1


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Перець, фарширований синенькими

5 кг синеньких
3 кг солодкого перця

Сині нарізати вздовж- язичками, посолити на 2 години, щоб пустили сік, посмажити ( не пересушити), згорнути рулетиками, начинити ними пробланширований перець. Розкласти в банки, залити маринадом:

2 склянки води
1 склянка цукру
1 склянка олії
1 склянка оцту
1 ст.ложка солі
пучок нарізаної петрушки.

стерелізувати 30 хвилин, закрутити, укутати

Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
18 серпня 2010 12:01
Повідомлення #2


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
lana,
скільки то виходить банок?
і ше.. баклажани чистити? хоча напевно ні.. я так собі думаю...

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
lana
18 серпня 2010 12:30
Повідомлення #3


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Натонько, баклажани не чищу, ріжу товщиною десь 4-5 мм( на око).В літрову банку входить 7-9 перчин ( залежно від розміру), а банок скільки- може 4 ( бо насправді я маринад роблю по рецепту, а сині і перець не важу. Сьогодні я ще доробляла, то у мене було 2 кг синіх (перець не важила, бо домашній, від свекрухи торба) - вийшло 2 літрових і одна
1.5 літрова, але ввійшло по 8 перчин і в 1л (дрібнішого) і в 1.5 л( бо крупніший).Гарно виглядає і круглий перець (Ротунда)
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
18 серпня 2010 14:01
Повідомлення #4


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
lana, дякую smile Ходила на базар накупила того всього,буду робити)

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
20 серпня 2010 20:20
Повідомлення #5


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
lana, закрутила я ті перці, і дуже сміялась з того, шо жарила ті баклажани і жарила і кінця краю їм не було))) Ті перці як бездонна бочка))) Кажу до свекрухи, шо то треба загадувати загадку таку: як помістити в одній перчині цілий баклажан belay І ше.. перці великі взяла, ледве їх в банки позапихала, інтересно, як я зимою то з банок повиймаю)))
Потім фото виставлю, бо не встигла ше сфотографувати - свекруха все поскладала до кладовки smile

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
20 серпня 2010 22:39
Повідомлення #6


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Цитата: lana
Натонько, дуже сподіваюся , що перці сподобаються!

Я тоже сподіваюсь на таке smile Я їх з любов'ю робила! belay І душу вкладала))) А взагалі-то більше нічого й не крутила, хіба ще пару банок квасолі. А тут купилась на ті баклажани, бо Ви написали, шо їх всі люблять... і я собі подумала, шо то шось точно супер-добре smile Тут головне гарно препіднести рецепт, шоб хотілось його зробити)))

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
16 січня 2012 18:12
Повідомлення #7


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Крутили цього року знову перчики :smile:
Фото зі столу, там правда не дуже і розбереш, що то ті перці, свекруха їх порізала)))



Ще раз дякую! :smile:

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 13:02

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 106
Гостей: 105
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100