Біскотті на білках з фундуком та родзинками з ромовим ароматом. Рецепт взяла від Соні з Lj.
на 30-35 штук
2 білки (від великих яєць)
1 / 3 ст. (65-70 г) цукру
1 / 4 ч. ложки кардамону (за бажанням)
1 / 2 ст. (60 г) родзинок
1 ст. (100 г) фундуку
1 ст. (140 г) борошна
1 / 2 ч. ложки розпушувача
1-2 крапельки ароматизатора Ром.
1.Міксером збиваємо білки в м'яку піну, поступово додаємо цукор і збиваємо до "піків"
2.Добавляем борошно, розрихлювач, родзинки і фундук.Перемішуємо і ложкою (маса липка) розкладаємо тісто в злегка змащену жиром форму (по всій довжині форми) форма 6*30
3.Ставимо випікатися в заздалегідь нагріту до 175-180 гр духовку на 30 хвилин або поки "буханець" злегка не почне золотитись.
4.Витягаємо з духовки, даємо повністю охолонути, нарізаємо дуже гострим ножем на тонкі 0.5 см-1 см кусочки. Розкладаємо біскотті на деко.
6.Ставимо підрум'янитись в заздалегідь нагріту до 150 гр духовку на 15 хвилин.
Р.S. Зразу робила 2 порції, бо ми таке їсти любимо і нам завжди мало
.Кардамону не додавала.
Смакувати з духмяним чаєм з м'ятою та сушеними фруктами.