Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Курник
lana
5 березня 2010 14:48
Повідомлення #1


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Кому -що, а мої гості полюбляють
КУРНИК ФОТО ТУТ
Спочатку у формі, де готуватиметься сам пиріг, печу 4 тонких блинчика-налисника(щоб відповідали розміру)
Потім готую 3 начинки(до речі, все це можна приготувати напередодні):
1) варене куряче м*ясо ріжу кубиками і обсмажую з цибулею на маслі;
2) печериці підсмажую на маслі з цибулею(не забуваю солити і перчити кожну начинку);
3) склянку вареного рису помастити маслом, додати 2 нарізаних кубиками варених яйця.

Тісто :
100-150 г маргарину розтопити,
+100-150 г пива ;
сіль, мука.

як є час - тісто на 2 год.в холодильник( у мене частіше його не буває. тому виробляю відразу)

Ділимо тісто на 3 частини:
1) маленьку грудочку відкладаємо на прикрашання;
2) 2/3 тіста викладаємо в форму і формуємо бортики.

Далі викладаємо в такій послідовності:
1) на дно-налисник
2) 1 начинка
3) налисник
4) 2 начинка
5) налисник
6) 3 начинка
7) налисник ( послідовність не має значення, але краще рис ставити посередині)
Зверху накриваємо розкатаним залишком(1/3) тіста, защипуємо краї, прориваємо посередині в тісті дірочку і долонями від країв притискаємо пиріг, щоб через отвір вийшло максимально повітря( тоді не утворюватимуться"Карпати"). після цього отвір защипую, прикрашаю фігурками з тіста, можна змазати, як звичайно, випікати.Якщо пекти збираєтесь наступного дня, то можна зверху покласти невеликий гніт, а тісто для прикршання зберегти в плівці.Смакує як гарячий, так і холодний.Дуже ситний, гарно ріжеться. Готується легко, опис занадто довгий!
Перейти на початок сторінки
Яруська
5 березня 2010 18:34
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
lana
Кому -що, а мої гості полюбляють
КУРНИК

Дякую, lana!
Чудовий рецепт! Колись давно мала його з старого радянського журналу, здається "Крестьянка", або "Работница", але руки так жодного разу не дійшли... feel Тепер сподіваюся, спробую завдяки тобі! smile
Перейти на початок сторінки
lana
5 березня 2010 18:52
Повідомлення #3


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Спасибі, Ярусько, на доброму слові.Я теж довго вагалась, хоча бачила не один варіант рецепта, бо всі вони (рецепти, як і , до речі, у моєму викладі) громіздкі. а коли пригостила подруга, то сподобалось , і за її рецептом печу уже кільканадцять років .
Перейти на початок сторінки
Yatsan
15 липня 2012 11:05
Повідомлення #4


Молода господинька
  • 34

Репутація: 248
Група: Кондитер
Повідомлень: 212
Реєстрація: 17.04.2011

ICQ:--

Бали: 884
А ось і мій курник пригощайтеся РЕЦЕПТ ТУТ Смачного!
Перейти на початок сторінки
 
« · Пироги · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 14:06

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 95
Гостей: 89
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100