Таке печиво я пам"ятаю ще з дитинства,нам бабуся пекла,але називалося воно простіше-"весільне".Але рецепту в мене не було,бо бабусі вже давно немає з нами.Тому дуже дякую за рецепт цього легкого у приготуванні і смачнющого печива.
galalviv, моя бабуся теж таке пекла, але в нас воно називалось просто-амоняки-пам*ятаю що з одної порції їх виходило багато, і бабця складала їх у кошик, то ми довго їх могли їсти, особливо коли свіженьке, ще з духовки, то взагалі клас, а потім вже так нехтіли, останній раз я таке печиво їла в себе на весіллю!Перечитала рецепт, то мій трошка різниця, в мене там ше амоняк є і на два жовтки більше
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
galalviv,ЯКіІ ті слойки бесподобні!!!!!!! я вже рази 4 робила, так мені сподобались шкода що фото не маю....в мене вже смалець закінчується,,,.але я робила конвертики з яблучним повидлом,тоненько розкатувала,а в середину ч.л.повидла...ДУЖЕ СМАЧНО!!!!!!!!!!!!!ДЯКУЮ ІНЕСО ЗА РЕЦЕПТИК!!!!
galalviv, переписала, дякую, а з амоняком ти непереборщила, бо шось його купа вийде, в мене трошка інший рецепт, але спробую за твоїм, і на рахунок французької слойки, замість смальцю можна додати кулінарний жир, бо в хаті смальцю ноль
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
так написано в рецепті,але їх дуже багато виходить.Я особисто їх не печу,колись мама пекла,то коли були в духовці-амоняк воняв страшно,а вистигали і були добрі.