"Мелінда"форма - d 30 см.Вага 3 кг.
Коричневий корж:6 жовтків збити з
6 ст. л. цукру
+7 ст.л.мінеральної води (додавати по ложці і збивати)
Продовжуючи збивати додавати
100 гр олії
1 пач. порошку до печива
3-4 ст. л. борошна (з гіркою)
3 ст. л. какао .
+6 збитих білків
Пекти корж на пергаменті.
Сир:200 гр масла збити з
200 гр пудри
+1 кг перемеленого сира
лимон, ваніль
Все добре збити.Від себе додала
1 пач. лимонної галяретки,розведеної в 100 гр води.
Галяретка:800 гр води "Фанта"
2 пудинги
3 ст. л.цукру
Варити поки не загусне.Коли підстигне викласти на сир.(Пильнувати,щоб не перестигло,буде важко виложити на сир)
Так мало би бути в оригіналі,я верх заливаю 3 пач. галяретки,зменшуючи наполовину вказану кількість води.
Рецептом поділилася чудова господиня із Закарпаття.
Сирник смачненький.