Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


2 сторінок 1 2 Далі >>
Відповісти
 "Вишиванка", рецепт і фото
Galina_Nedomirko_
2 лютого 2012 16:02
Повідомлення #11


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
Цитата: Алеся57
Дiвчатка, може хто зна, чому коли добавляю какао-порошок в пляцку вiн як пiсок на зубах. Скiльки печу, весь час так. Може треба якось заварювати. Рiзнi фiрми купувала, навiть Несквiк.

В мене не було такого,але я завжди какао пересіваю через сито.
Перейти на початок сторінки
Галиночка
2 лютого 2012 18:51
Повідомлення #12


Файна господиня
  • 51

Репутація: 719
Група: Кондитер
Повідомлень: 717
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 2470
Цитата: Galina_Nedomirko_
крем,в мене ніби трохи інший
- ні крем 1 в 1 навіть пудинг такий самісінький купила. Тільки масло хотіла розтопити в духовці - поки готувала другу паляничку, а воно в мене розтало зовсім(( думала, що зіпсувала, але ні - добавила тепленький пудинг ввесь відразу і почала збивати - вийло пухкенько. Аж сама здивувалася)))
Цитата: Anna_maria
на 8-ми жовтках
- та ні на 12 (це я потім пекла Романтик, а там 8 білків, то в голові засіло 8, бо з 12 білків пробувала відлити, щоб було 8)))
Перейти на початок сторінки
Галиночка
2 лютого 2012 18:52
Повідомлення #13


Файна господиня
  • 51

Репутація: 719
Група: Кондитер
Повідомлень: 717
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 2470
А от з какао не вгадала - у мене "Срібний ярлик", а воно якесь геть не темне. Треба іншу марку спробувати.
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
2 лютого 2012 20:36
Повідомлення #14


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
Цитата: Галиночка
добавила тепленький пудинг ввесь відразу і почала збивати - вийшло пухкенько.

Я до масла додаю охолоджений пудинг.Може тому мені твій крем здався трохи рідкуватим.
Перейти на початок сторінки
Світлана Палюха
2 лютого 2012 20:43
Повідомлення #15


Молода господинька
  • 34

Репутація: 60
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 134
Реєстрація: 6.11.2011

ICQ:--

Бали: 340
А я не люблю пудинговий крем. Мені більше подобається заварний.
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
2 лютого 2012 20:55
Повідомлення #16


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
Цитата: Галиночка
А от з какао не вгадала - у мене "Срібний ярлик", а воно якесь геть не темне. Треба іншу марку спробувати.

Я люблю темне какао.Завжди купляю вагове у Львові на Привокзальному базарі.Якщо когось зацікавить,розкажу детальніше де.
Перейти на початок сторінки
MARIA G.
11 червня 2012 13:29
Повідомлення #17


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
ТОРТ ПЯНА ВИШНЯ бісквіт:
яйця - 6шт,
мука - 1 стакан,
цукор - 1 стакан
вишня - 1 стакан,
вишнева наливка - 1/2 стакана,
шоколад - 100г,
для крему:
желатин - 1ст.ложка,
вершки 35% - 1/2 літра,
цукор - 2ст.л Спекти бісквіт,дати постояти 3 години,розрізати на 2 частини,просочити наливкою.Корж змастити кремом,викласти на нього підготовлені вишні,частину вишень залишити для прикраси торта,прикрити другим коржем(просоченим наливкою).Боки змастити кремом,і обсипати тертим шоколадом.Верх торта також змастити кремом з додаванням 1 ч.л какао,прикрасити вишнями що залишились.КРЕМ: Вершки збити з цукром в густу піну,попередньо замочений желатин розтопити,на слабкому вогні,і остудити.Вливати желатин тонкою цівкою,постійно збиваючи крем.
Перейти на початок сторінки
muzarom
12 червня 2012 06:53
Повідомлення #18


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 438
Реєстрація: 15.11.2010

ICQ:--

Бали: 998
Цитата: MARIA G.
ТОРТ ПЯНА ВИШНЯ

красивий тортик :winked: , і точно що смачненький.
MARIA G.,
в цій темі обговорюється рецепт пляцка Вишиванка, а ваш тортик П"яна вишня потрібно занести в торти і створити тему, щоб не загубився)))
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
16 липня 2012 23:17
Повідомлення #19


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
Спекла "Вишиванку",використавши жовтки з морозилки.
Правда,забула в середній корж додати горіхи.

Перейти на початок сторінки
 
« · Пляцки  · »
2 сторінок 1 2 Далі >>
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 06:24

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 45
Гостей: 41
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100