Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Штрудлі з вишнево-горіховою начинкою, покрокове приготування штрудлів
Tatiana
9 січня 2012 18:49
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 557
Група: Кондитер
Повідомлень: 963
Реєстрація: 9.07.2011

ICQ:--

Бали: 2747

Штрудлі з вишнево-горіховою начинкою


Тісто:2 яйця
200 гр. масла або вершкового маргарину
1 стол. ложка цукру
0,5 склянки олії
0,5 склянки води кімнатної температури
Ваніль
1 чайна ложка соди ( повна)
4 склянки борошна

Яйця розтерти з цукром, додати м»яке масло або маргарин (я роблю з маргарином), додати олію, воду, ваніль, соду залити у чашці оцтом до повного погашення, та вилити у тісто, додати борошно. Потрібно строго придержуватися рецепту замішування тіста! Вимішуємо тісто та ділимо його на 8 частин. Тонесенько розкачуємо, підсипаючи борошном Та почергово викладаємо начинку.

Начинка:
1) 1 стак. цукру додати 2 чайних ложки кориці
2) Сухе, проціджене вишневе або смородинове варення
3) Подрібнені горіхи
4) Родзинки

Кількість вишень, горіхів, ізюму довільна.
Розкачуємо тоненько до прозорості лист.
Трішки весь лист намащуємо олією та посипаємо начинкою № 1,
потім половину листа посипаємо вишнями,, а іншу половину посипаємо горіхами та родзинками. Скручуємо у рулет.
Починаємо скручувати зі сторони, там де вишні, щоб вишні були всередині . Рулети формуємо такої довжини, якої довжини деко. Викладаємо на деко на змащений олією папір для випічки. Зверху тупою стороною ножі робимо насічки через 3-5 см, трішки поливаємо олією зверху рулет і посипаємо начинкою № 1. Ставимо у гарячу духовку 190-220 градусів. Печемо при середній температурі 20-30 хвилин. Готовий штрудель розрізаємо гарячим по тім насічкам (поки він гарячий, не так сильно кришиться) виходять такі собі штрудлі-тістечка та викладаємо на блюдо.
Посипаємо цукровою пудрою. Дуже смачні штрудлі. Вони можуть зберігатися 7-10 днів.
Перейти на початок сторінки
лесик-лисик
9 січня 2012 20:55
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 695
Група: Кондитер
Повідомлень: 1089
Реєстрація: 3.11.2011

ICQ:--

Бали: 3166
Цитата: Tatiana
Штрудлі з вишнево-горіховою начинкою
Просто ням-ням як апетитно виглядає.
Перейти на початок сторінки
боженка
9 січня 2012 21:53
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 481
Група: Кондитер
Повідомлень: 480
Реєстрація: 2.03.2010

ICQ:--

Бали: 857
я таку випічку дуже люблю!!!!!!!! смакота!!!!!!!
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
9 січня 2012 21:55
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Цитата: Tatiana
Вони можуть зберігатися 7-10 днів.

Моя бабуся як добре їх підсушить, то тримає зо три тижні.
Перейти на початок сторінки
kristi_sk
9 січня 2012 22:20
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 393
Реєстрація: 8.07.2011

ICQ:--

Бали: 996
Tatiana,
Дякую за рецепт такого смачнесенького:amam:
штрудля з вишнево-горіховою начинкою. Обов"язково попробую
Перейти на початок сторінки
Tatiana
10 січня 2012 13:12
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 557
Група: Кондитер
Повідомлень: 963
Реєстрація: 9.07.2011

ICQ:--

Бали: 2747
Цитата: Подоляночка
Моя бабуся як добре їх підсушить, то тримає зо три тижні.

Да, ці штрудлі можуть довго зберігатися не впрачаючи своїх смакових властивостей. Але вони таі смачні, то й швидко з"їдаються.
До речі, моя бабуся їх теж пекла. А ще, як не було вишень, то робила начинку із сушених грушок.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 07:01

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 39
Гостей: 35
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100