Печево святкове
це печево дуже подобається моїй мамі
1 склянка родзинок
1 склянка грецьких горіхів (подрібнити)
3 яйця збити з 1 склянкою цукру
до 1 ст. ложки сметани додати 1 ч.ложечку соди
пачка ванільного цукру
3 ст. ложки олії
борошно скільки візьме
для початку просіяти 2 скл. борошна у миску додати до нього попередньо замочені та висушені родзинки, подрібнені горіхи, окремо збити 3 яйця (досить великих) з цукром, соду ретельно ромішати зі сметаною та вилити до яєць і додати олію.
Після чого все вилити у борошно та перемішати, потім на дошку просіяти ще 1/2 скл. борошна та місити тісто на дошці, сформувати ковбаски і поставити запікати при темп.175-180 приблизно 30-35 хвилин
гарячим нарізати скибочками, можна притрусити цукровою пудрою
(фото з мого архіву, пекла на новорічні свята минулого року)
додам свіже фото (2011 рік)