Еклери з лимонним кремом
Тісто:100г.масла
250г. води
250г.муки
4-5 яєць
щіпка солі
Кип'ятимо воду з маслом, коли масло ростопилося, додаємо муку, добре розмішуємо. В тепле вводимо по-одному яйця. В мене пішло 5 яєць. Через кондитерський мішок видавлюємо зірочки. Печемо 10хв. при темп. 220 градусів, поки не стане золотистим зверху, а потім до готовності (ще 10-15хв.)
Для крему: 2лимони (потрібна цедра і сік), 1ст. цукру, 100г. масла, 2 яйця. Все трохи збиваємо, крім лимонів. Збивши, додаємо лимони. Кладемо на вогонь і, добре мішаючи, варимо, поки трошки не загусне.
Окремо варимо: 1ст. молока, 1ст.л. крохмалу, 1ст.л. муки. Варимо, поки не загусне.
Коли остигне, збиваємо ці дві маси разом приблизно 5-10хв.
Наповнюємо остигші еклери.