Натонька, одяг і взутя можна купити у спорт товарах, а можна на місті взяти на прокат, їздити на лижах теж можна навчитися, якщо інструктор толковий, бо самій якось ніяк не йде, та мені більше подобаються такі мотоцикли на лижах, на них безпечніше, правда я лише раз була у карпатах, тому неможу судити
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
Натонька! Бачу не спиш, попробую коротко про свій досвід. Стала на лижі 3 роки тому перший раз , в Польщі Устшикі Дольне , це недалеко від кордону. Навчитись можна швидко , я взяла інструктора і за 2 год вже іздила з 200 метровоі гірки (це для початківців і дітей) .На 2гий день я вже спустилась з 800 метровоі горки. Я була у захваті, костюм мала свій, а лижі+ботинки на прокат. В Польщі класно , бо потім ще раз іздила туди ж колегами по роботі. Всім сподобовалось.
Мені було страшно і перший раз , і потім. Боюсь покалічитись , але лижі дуже подобаються.А щоб страшно сильно не було- я особливо не ризикувала(не лізла на круті , лисі і високі гірки).Хоч ніхто не застрахований від падінь.Інструктори вчать , як правильно і безпечно падати , якщо щось не так.
наталька, мене чоловік тягне, а я така боягузка, що мені вже стає страшно, навіть сидячи зараз в хаті і взагалі я ніде не хочу... але якщо ви мені розкажете, як там класно супер і всяке таке, то може я втішу свого чоловіка і поїду Він скаже потім всім "дякую")))
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Натонька, ти їдь, а там видно буде, якщо несподобається то ніхто тебе на шнурку на ті лижі непотягне, будеш собі сидіти, замотаєш ноги в теплу шкурку і глінтвейн будеш пити, поки чоловік натішиться,
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
Натонька, Я також невелика екстрималка,але б точно їхала!!Тут нема чого думати!!!Корисно 3 кг загубиш на тих лижах точно!!!!Останній раз на лижах каталась в дитинстві то досі море позитиву!!!!!!!!!Дуже приємні спогади залишились!!!Тільки мрію поїхати на лижі,чекаю щоб малий підріс.Правда треба мати спортивні костюми,і взуття.І ЩАСЛИВО відпочивати з адреналіном,позитивом!!!))Ноги будуть боліти на другий день!))
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Натонька, як маєш можливість то їдь обовязково. лижі можна взяти на прокат, а інструктор навчить. Мене років 5 тому навчив чоловік кататись на лижах, адреналін супер. правда останні 2 роки не їздила, а цього року при першій нагоді поїду. Їздимо на Тисовець. Нам там подобається не дуже далеко.