Сашо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Вітаю тебе,дорога ти наша!!!!!!!!!!Бути мамою - справжнє щастя!!!!!!!! І я дуже хочу,щоб тебе і всю твою родину охоплювало це почуття кожного дня,години,хвилини та секунди і щоб ніколи-ніколи не покидало!!!!!!!!!!!!!!!!!! Твоїй красунечці-дочці величезного здоров"ячка!!!!!!І нехай іі Ангел-хоронитель буде поруч завжди-завжди!!!!!!!
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
ВІТАЮ!!!ЦЕ найбільш зворушлива,трепетна,тепла МИТЬ для кожної жінки!!!!Ці відчуття,почуття не можна зрівняти ні з чим в житті!!!Тільки тоді розумієш для чого жила!!))Здоров"я ВАМ,любові,доброї долі,щастя!!!!!
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Народилося дівчатко, Наче сонце, ангелятко, Хай радіє вся земля – У світі кращої нема. Хай усмішкою втішає І щасливою зростає, У любові і красі, І в достатку і в добрі. Подарунків їй від долі І в житті всього доволі, Щоб пишались нею всі І в родині і в сім’ї.
Народилося дівчатко, Наче сонце, ангелятко, Хай радіє вся земля. Хай усмішкою втішає І щасливою зростає, У любові і красі, І в достатку і в добрі. Подарунків їй від долі І в житті всього доволі, Щоб пишались нею всі І в родині і в сім’ї.
Хай росте Вам на радість,бажаю щасливої долі та щоб здоровенькою Вам зростала!!!
Сашо!!! Я щиро вітаю Тебе з народженням донечки!!! Це найщасливіша мить кожної жінки, відчути себе мамою!!! Бажаю Тобі і Твоєму чоловікові здоров"я, мудрості і терпіння у вихованні Вашого маленького чуда!!! Нехай вона радує Вас щомиті своєю посмішкою!!!
Малесенькій квіточці Вікторії!!! Бажаю бути здоровенькою, щасливенькою, чемненькою! І зростати в оточенні любові і турботи своїх батьків!!!
Радість всій вашій родині З цим ми хочим привітати й побажати: Хай росте здоровим ваше немовлятко, Хай його охороняють з неба ангелятка, Хай Господь зішле дитині добру долю, Здоров’ячка міцненького, Сонечка ясненького! Хай росте всім вам на втіху, В домі буде море сміху! Щоб зубки скоро вилізали, Рідним спати не мішали Щоб Ангелики кружляли Від всіх бід охороняли!
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!