Вчора випробувала новий крем (точніше півфабрикат). З рослинних!? вершків. Купила готові вершки ( за консистенцією трошки густіші за молоко), збила їх в блендері протягом 5-8 хв. і все. Прочитавши склад, розумію, що нічого доброго там немає, але як альтернатива десь-колись, то підійде...для урізноманітнення...На смак схожий на білковий крем. Через годину застигає , тому перемащувати бажано відразу після збивання. На другий раз додам лимонного соку (бо мені трохи засолодкий). Ідеально пішла б у крем полуниця( мені так здається). Зато тепер я знаю чим перемащують ті магазинні торти !!!!!!
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
У моєї свекрухи на Закарпатті всі печуть шатемені (пляцки) і використовують рослинні вершки HuLaLa для крему з додаванням желе, або желатину. Я хоч їх не одобрюю, але іноді використовую.
Я сьогодні шукала вершки, а знайшла такий же крем. Хотіла взяти на пробу, але вирішила, що там нічого доброго нема. Дівчата, судячи з ваших коментарів я зробила правильно. Дякую!!!
Світлана Палюха, я одного разу по глупості,взяла собі - то просто фе(((((((((((( Тільки відкрила, і зрозуміла,що мене розвели на запах - одна хімія!!!!! Ради ікавості збила трошки - на смак ще гірше!!!! все пішло в смітник.....
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
цілком згідна з Христею, і Наталею, колись і я такі брала, то вони збиті на підвіконнику тиждень!!!!!!!!!!!! простояли, і ніц їм небуло, ні не потекли, ні не розповзлися, на смак просто жах, задурно тепер їх нехочу, кажуть що добрі оті в маленькі в картонних коробочках,за 13 гривень, що їх додають до кави, їх там здається є 200грам, їх жирність складає 33%, а ще якось вдома з домашнього молока вершки роблять, та ніяк неможу доглупати як то, може хто таке робив то підкажіть як бо дуже багато рецептів де в крем і в тісто йдуть вершки, хотіло б ся спробувати
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
а ще якось вдома з домашнього молока вершки роблять, та ніяк неможу доглупати як то, може хто таке робив то підкажіть як
то треба відстояти свіже молоко в холодильнику, потім зверху зберуться оті вершки, вони будуть жовті, а молоко біло-голубувате. Їх зібрати ложкою, трошки поставити, шоб загустіли (але не скисли в сметану) і все, братисяи до них, як кому треба.