Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


2 сторінок 1 2 Далі >>
Відповісти
 Як користуватися духами?
Олесічка
7 травня 2010 18:31
Повідомлення #11


Молода господинька
  • 34

Репутація: 171
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 222
Реєстрація: 19.03.2010

ICQ:--

Бали: 185
Хочу зробити невеличкий вступ, щоб було зрозуміло, що я не просто говорю, бо мені хтось розказав.

В силу моєї роботи я спілкуюсь з різними клієнтами, і багато з ними розмовляю (для того, щоб сформувати портрет клієнта, його характер), в ході розмови розпитую про роботу, про захоплення, про сім'ю. Так один з моїх клієнтів на питання чим займається його фірма, сказав, що займається парфумами і дав мені візитку з електронною адресою фірми. Сказав, щоб я подивилась. Після того як він пішов, я зайшла на сторінку і ознайомилась з сайтом. Коли я з клієнтом зустрілась наступного разу він запросив мене на презентацію до себе в офіс. Я спочатку довго вагалась, то в мене не виходило піти, то була ще якась причина. Але все-таки цікавість перемогла. Забіжу наперед - зустріччю я була задоволена.

Отже, фірма та парфуми називаються Sun.Splash (Сонячні промені). І ось яка історія її створення.
З давніх-давен Львівська парфумерна фабрика славилась хорошими спеціалістами та відповідно, високоякісною продукцією, яку розповсюджували на світовому ринку через систему магазинів. Висококваліфіковані спеціалісти знали, до деталей, всю технологію виготовлення продукції, практикували світові сучасні технології. Вивчивши систему сучасного бізнесу, вони організували власне виробництво парфум відомих світових брендів та стали розповсюджувати їх шляхом багаторівневого маркетингу - MLM. Так на світовому ринку повстає фірма SUN.SPLASH. Використовуючи сучасні технології та натуральні композитиви (фрагранс) класу А, створені на основі натуральних французьких масел, всесвітньо відомої німецької фірми DROM (Мюнхен), починають виготовляти парфуми на найвищому рівні. Фірма DROM понад сто років спеціалізується на створені ароматів. Величезний концерн DROM має свої заводи на всіх континентах світу. У DROMу замовляють фрагранс відомі світові фірми такі як Шанель, Кензо, Дж. Армані, Кр. Діор, Лореаль, Нівея, Емвей та багато інших виробників, кожен з яких на своєму заводі розливає цей композитив у свою тару, додавши воду та спирт. Частину коштів, які затрачались до того часу на рекламу, песередників фірма вкладає в якість продукції, а другу частину - виділяють на премії людям, які розповсюджують та рекламують продукцію (консультантам). Такий підхід дозволив знизити затрати на собівартість та, водночас, підвищити якість продукції. З цього моменту починається потужний зріст товарооборотів, появляються все нові і нові консультанти.
В Україні офіційне відкриття фірми SUN.SPLASH – 19 жовтня 2009 року.
Діє кур’єрська доставка до дому кожного консультанта, якщо він цього побажає. Це дуже зручно і вигідно. Фірма не витрачає кошти на оренду чи купівлю приміщень, на штатних працівників, а більше коштів закладає в якість товару та премію консультантам.
Клієнтам SUN.SPLASH пропонує широку гамму ароматів альтернативних відомим світовим брендам. В ціну парфумів не закладені кошти, затрачені на рекламу і довгий ланцюжок посередників. Клієнти мають можливість придбати продукцію у виробника, а отже по значно зниженій ціні.
Жіночі парфуми SUN.SPLASH мають концентрацію фрагрансу 22%.
Чоловічі парфумовані води SUN.SPLASH мають концентрацію фрагрансу 16%.
Також є парфуми з феромонами.
Парфуми SUN.SPLASH – парфуми найвищого класу, класу А, які мають три степені захисту: целофанова обгортка, футляр, флакон із високоякісного скла з розпилювачем. Фірма працює легально, якість парфумів гарантована міжнародними стандартами та підтверджена сертифікатами якості та гігієнічними висновками.
Перейти на початок сторінки
Олесічка
7 травня 2010 18:32
Повідомлення #12


Молода господинька
  • 34

Репутація: 171
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 222
Реєстрація: 19.03.2010

ICQ:--

Бали: 185
Що можу добавити від себе:
парфуми дійсно стійкі
багато хто спочатку думає, що це підробка відомих парфумів, ні - це аромати альтернативні відомим світовим брендам
парфуми дійсно виготовляють у Львові, фрагранс привозять з Німеччини.
складники – фрагранс, спирт, вода (на коробці звичайних духів написано ще багато додаткових складників, думаю хімічних)

Я спілкувалась з людьми, які приходять на фірму, одні з них підписали договір з фірмою (який ні до чого не зобов’язує) і купують парфуми для себе, одні купують їх на продаж, є категорія людей, які працюють консультантами.

Я спочатку негативно до цього відносилась, бо колись була в Ейвоні, Оріфлеймі, спілкувалась з людьми з Амвей, Мері Кей і т.д. і мені не подобалась робота цих фірм, вони нав’язують себе, в них потрібно купити стартовий набір. А в SUN.SPLASH ти сам обираєш, що хочеш робити.

Якщо хтось хоче більше дізнатись про ці парфуми, а можливо спробувати - пишіть мені я розповім.

Це сайт фірми: www.sunsplash.com.ua
Перейти на початок сторінки
Олесічка
7 травня 2010 18:37
Повідомлення #13


Молода господинька
  • 34

Репутація: 171
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 222
Реєстрація: 19.03.2010

ICQ:--

Бали: 185
А це те, що я дізналась про виникнення парфумів:

Запахи та їх древня історія.

Описуючи Атлантиду (загинула 9600 років до Різдва Христового) та її цивілізацію Платон писав „з квітів там роблять духи”.
З давніх-давен на парфумах заробляли гроші усі: садівники, збирачі квітів і трав, зкупщики –перекупщики, купці-мореплавці, лікарі, хіміки і т.д. Мазі, різні суміші ефірних масел використовували для медичних та парфумерно-косметичних цілей в Єгипті, Греції, Римі, Китаї, Індії.
Пліній Старший (близько 23-79р. п. Р.Х.) писав: „З найскромніших підрахунків Індія, Китай та держави Аравійського півострова щорічно викачують із нашої імперії сто мільйонів сестерціїв (срібна монета, яка дорівнює 1,13грн). Ось у що нам обходяться предмети розкоші та жіноча стать”. Підраховано, що в II ст. н. е. з Південної Аравії вивозилось в Грецію і Рим більше 3 тис. Тонн олії в рік.
В Європі офіційне визнання парфумерії як професії датується близько 1190 роком, коли французький король Філіп II Август дарував відповідну Хартію. В 1730 р. утворюється Союз парфумерів Гроса і місто неофіційно, на два з половиною століття, стає парфумерною столицею світу.
Англійський парламент в 1770 р. видав указ, що всі, що побажали спокусити та привезти до шлюбу будь-кого з підданих ЇЇ Величності з допомогою пахучих вод, притирань або косметики, попадають під дію закону, за яким наказують чаклунок та жінок легкої поведінки тим, що їх шлюб анулюється.
Як бачимо, що в усі часи та в усіх народів завжди був не аби який інтерес до запахів.
„Запах” – це російське слово. Колись давно „пах” означало „подув вітер”, а згодом, дієслово „пахнути” набуло іншого значення – „видавати запах”.
Кожен із нас здатний розпізнавати до чотирьох тисяч різних запахів, а дуже чутливий ніс – до десяти тисяч. Органи нюху мають швидку реакцію. Нервові закінчення, розташовані у носі, здійснюють вплив на всі процеси, які проходять в організмі людини.
Речовини, які мають запах, впливають, безпосередньо на активні нюхові рецепторні точки середньої носової раковини, які пов’язані з певною частиною мозку, що відповідає за наші почуття та емоції.
Приємні аромати нормалізують діяльність нервової системи, покращують зір у сумерках, допомагають відтворити у пам’яті події минулого. Неприємні запахи пригнічують людину, дратують і сприяють пригніченості, нудоті, блювоті, неприємності.
Вплив пахощів на психологічний та фізичний стан людини відомий ще з давніх-давен. Давні індійські книжки, єгипетські папіруси, Біблія, Коран описують ефекти застосування натуральних ароматичних речовин – від магічних до естетичних, лікарських.
У Корані сказано: „духи – це їжа, чка пробуджує дух, а дух – це верблюд, на якому людина їде і, яким намагається керувати”.
Конфуцій (551-479 рр. до н.е.): „Твоя чеснота, як духи, які дають красу та задоволення не лише твоєму серцю, а й тим, хто тебе знає”.
Ван Вей – китайський філософ (618-907 рр.): „Дія духів тебе очищає і відновлює, зміцнюючи твої думки спокоєм і умиротворенням”.
Авіценна - перський філософ, лікар, математик, поет (980-1037 рр.): „Рожева олія підвищує можливість розуму та збільшує швидкість мислення”.
Назва „парфуми” (parfum) прийшла із Франції, але витоки її - з латині (perfumes) – ароматизація повітря шляхом димлення.
Здатність парфумів створювати настрій чи викликати спогади зробила їх дуже ефективним засобом вираження. Фахівці різних напрямів по-своєму визначають парфуми:
„Рідина, замкнена в кришталевих стінах” – такими словами оспівував парфуми великий Шекспір.
„Суміш складних ефірів, альдегідів, насичених спиртів і ароматичних рядів” – дійшли висновку хіміки.
„Найкраще доповнення туалету, що розкриває вміння жінки одягатися” – відзначають модельєри.
„Парфуми – це симфонія” – таке означення дали музиканти.
Знаменита Коко Шанель сказала: „Духи – це невидима, проте, незабутня і незбагненна прикраса. Парфум передує появі жінки і звучить навіть тоді, коли вона вже пішла”. Звучання духів таких марок як Kenzo, Lancome, Chanel змусило тріпотіти багатьох чоловіків, які, до речі, стикнулися не лише з принадами цих спокусливих пахощів, але і з їхньою ціною, яка виражена суттєвою кількістю грошових знаків.
„Парфуми змушують звеніти серцеві струни сильніше, ніж звуки та погляди...”. Правильно підібрані парфуми роблять свою володарку загадковою, хвилюючою і бажаною. Вони служать символом розкоші та ознакою доброго смаку. І жінка, котра прагне створити власний неповторний образ, підкреслити свою індивідуальність і вишуканість, відводить їм чималу роль в своєму житті.
Коли у знаменитої Мерилін Монро запитали, що вона одягає проти ночі, вона відповіла: „Крапельку Шанель №5”. Погодьтесь, це – відповідь істинної леді!
Аромат – це романтика і шарм, витонченість і стиль. Але, обмовимось, правильно підібраний аромат! Парфуми – річ підступна. Вони можуть розповісти про вас дуже багато: характер, смаки, звички, настрій, стиль життя. Та не варто дозволяти їм базікати зайве. Щось має таки залишатись загадкою...
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
7 травня 2010 23:06
Повідомлення #14


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14624
Олесічка, дуже цікаво було прочитати, хоча і багато незрозумілих слів Заходила туди на сайт, але чомусь не бачу цін там. Я погано шукаю?)

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Олесічка
8 травня 2010 12:33
Повідомлення #15


Молода господинька
  • 34

Репутація: 171
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 222
Реєстрація: 19.03.2010

ICQ:--

Бали: 185
Натонька,

На сайті ціна не вказана winked , якщо купувати просто, то ціна 120 грн., а якщо зареєструватись, то 85 грн. Місткість - жіночі парфуми 30 мл, чоловіча парфумована вода - 50 мл.

Напиши, які слова незрозумілі, я постараюсь пояснити smile
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
8 травня 2010 17:11
Повідомлення #16


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14624
Про ціну зрозуміла, дякую smile

А слова то таке... фрагранс - оце зовсім не зрозуміла))))

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Олесічка
10 травня 2010 11:54
Повідомлення #17


Молода господинька
  • 34

Репутація: 171
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 222
Реєстрація: 19.03.2010

ICQ:--

Бали: 185
Цитата: Натонька
А слова то таке... фрагранс - оце зовсім не зрозуміла))))


Фрагранс - це сам аромат (запашна суміш) або ефірне масло. Я сьогодні ще напишу про створення аромату і там розпишу winked
Перейти на початок сторінки
2 сторінок 1 2 Далі >>
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 29 квітня 2024 02:36

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 31
Гостей: 25
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100