Сирник з маком
Тісто:
70 гр масла, 70 гр. сметани, 2 яйця, 6 ст.л цукру, 2 ст.л какао,1 ч.л розпушувача, борошна додаємо стільки щоб тісто було мяке і пластичне.Всі інгридієнти змішати.Тісто виложити в форму рівномірно розподіливши.
Сирна масса:
1 кг. сиру, 6 яєць, 1,5 ст.цукру 50 гр. масла , 4-5 ст. л. крахмала, 1 лимон, ваніль.Сир змішати з жовтками 1 ст цукру и маслом, лимонною цедрой натертою и ванілю. Білки збити з залишками цукру и вмешати до сиру залишити 2 ст.л для мака.
Мак:
1 ст.мака 2ст.л. цукру 2 ст.л. взбитих былкыв. Мак перемолоти з цукром додати былки.
Зборка:
На тісто викладаєм половину сирної масси на неї макову массу на неї решту сирної масси.Пекти при 180 градусах до готовності.
Коли охолоне зверху полити гдазурью( 100гр шоколада разтопити, додати 3 ст л молока и 1 ст.л масла)