Полунично- сирний
Пісочне тісто 100 гр муки
50 гр масла
0,5 ст цукру
1 п ванілі
1 жовток
Бісквіт 3 яйця
3 ст л цукру
4 ст л води
100гр мел горіх
2 ст л какао
1 ст л крохмалю
сирний крем
800 гр сиру
1 апельсин (змолоти)
1 лимон
15 гр желатину(розчинити в 3 ст л води
500 полуниць
500гр вершків
Сир лимон,апельсин вимішати до стану крему
одну частину ягід порізати навпіл другу помнути вилкою і додати в
желатин
збити вершки з 1 ст цукру додати полуниці половинками змішати з сиром
Збирати
пісочний корж
бісквіт
полуничний крем і поставити в холодильник на 3 год
зверху прикрасити ягодами
чесно кажучи я його ще не пекла хоч цей рецепт у мене давно