Запах жизні в мене вийшов:), хоча хто зна... Люблю життя, оптимістка, невиправний романтик, але таки життя люблю дуже. Були важкі випробування і не одне, але я буду дряпатись нагору, щоб там не було, скільки стане сил:) просто в мене ще дуже багато незроблених справ ;)
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Були важкі випробування і не одне, але я буду дряпатись нагору, щоб там не було, скільки стане сил:)
А хіба життя бува без них. У мене що не день то випробування на міцність і терпеливість, щоб і сім’ю зберегти і себе не загубити і якось вижити. А жити треба.. і мрію я про те що ще у мене все попереду.
Маруся, я мала на увазі трошки не ту міцність і витривалість..я взагалі-то про здоровля говорила. бо як нема здоровля то ...так що бажаю попри всі запахи щоб запах життя був завжди з вами всіма !
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
І в мене Запах жизни Топлёного молока, хлеба, чистого постельного белья, зелёного чая, детских волос, апельсинов, булочек с корицей, вишнёвого варенья и тёплого ветра. Але так перчитавши всі "запахи", то я б і дитинством з радістю ще попахнула.І таємничість мені б не завадила і мріями я вся аж запахтилася!!!!
А у мене - запах детства: Чистых страниц, новогодней ёлки, мандаринов, молочного шоколада, скошенной травы, мыльных пузырей, весенних цветов, непрочитанных книг и заветных желаний.
--------------------
Чудеса трапляються! Треба лише їх запросити траплятися до себе!