Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Картопляні зрази
Коко Шанель
17 січня 2010 21:27
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Картопляні зрази з грибами й печінкою




Таку страву в нашій місцевості подають навіть на весіллях разом з дерунами. А ще це добрий спосіб утилізації картопляного пюре, якщо його раптом забагато... Отже : картоплю відварити, злити воду, зробити пюре. Трохи охолодити, додати яєчний жовток, трохи борошна, добре вимішати. Начинка: відварена і перекручена на м"ясорубку печінка, + гарна засмажка з цибулі+ смажені гриби. Формувати невеличкі зрази, панірувати в борошні або в клярі яєчному, смажити в олії. В нас їх називають "понці". smile
Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
17 січня 2010 21:29
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
Коко Шанель
якщо його раптом забагато...

Тут ти права... smile А скільки муки треба?Яке воно має бути за густе? belay
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
17 січня 2010 21:39
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Інесо, муки зовсім небагато, можна, напевно, і зовсім без неї, адже картопляне пюре і так прекрасно тримає форму. Повинно бути густе, як звичайне картопляне пюре без рідини, головне - добре зцідити воду, тоді тісто не буде ріднути.
Перейти на початок сторінки
Valentina
3 травня 2010 19:36
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 25.12.2020

ICQ:--

Бали: 80
Картопляні зрази з капустою
Перейти на початок сторінки
eleneska
29 жовтня 2010 14:59
Повідомлення #5


Молода господинька
  • 34

Репутація: 340
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 278
Реєстрація: 30.11.2009

ICQ:--

Бали: 923
Тут уже виставляли рецепт зразів картопляних з капустою. Але я ще хочу добавити свій, як варіант-зрази з кружельцями ковбаси. Взагалі, якщо у мене залишається картопляне пюре, то я його ніколи не викидаю, а швиденько печу зразики.Навіть , якщо не має , що покласти всередину, то просто ще кладу до тіста підсмажену цибульку на салі і печу такі катропляні котлетки. А сьогодні у мене була ковбаска "Вершкова", порізала її кружельцями і всередину заліпила. І на друге дітям вийшла така страва.
Перейти на початок сторінки
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
29 жовтня 2010 15:17
Повідомлення #6


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
Цитата: eleneska
зрази з кружельцями ковбаси.

Ой!перший раз таке бачу - творіння з ковбасою!Буду мати собі на увазі. Зразки такі жовтенькіііі love

--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
29 жовтня 2010 16:04
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
eleneska,
Суперово!!!!!!А як ви робите ті зрази?Я колись пробувала ,то мені розлізлось на сковорідці bully Що туди треба давати ,шоб трималось купи?
Перейти на початок сторінки
eleneska
29 жовтня 2010 19:19
Повідомлення #8


Молода господинька
  • 34

Репутація: 340
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 278
Реєстрація: 30.11.2009

ICQ:--

Бали: 923
Дякую! Не думала, що мої зрази визвуть такі емоції :love:
Жовтенькі, тому що даю домашнє яйце. Отже, до перетертої картоплі даю яйце, солі, можна чуть перцю і борошна, звичайно. Ще дають соду, тоді вони пухкіші, а я не даю. Тісто дуже тугим не роблю. Краще обмокнути зрази в борошні, щоб вони не розлазились, перед тим як пекти.
Перейти на початок сторінки
Solka
29 жовтня 2010 21:26
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
eleneska, мені також сподобались ваші приготовлені зрази winked класна ідея!!! m05108

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
27 січня 2012 21:52
Повідомлення #10


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
Мої зразки! Начинка у мене м'ясо відварене ,потім підтушене з цибулею з приправами.Обжарювала в яйці :smile:

--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 17:38

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 28
Гостей: 13
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100