Дівчата пропоную рецепт смачної закуски, що буде актуальна до святкового столу. Готується легко зїдається митьєво.
печериці свіжі 500 гр.
часник 5-6 зуб.
петрушка, кріп, чебрець
перець за смаком
сік з половинки лимону
0.5 ч. солі
маринад:
рослинна олія 50 мл
оцет 1 ст.л
сіль 0,5 ч.л
дрібка цукру
гостра гірчиця 2 ст.л
Спосіб приготування
Гриби (краще маленькі) розрізати на 4 частини, промити, скропити лимонним соком посолити і обсмажити (не пересмажити) на сковороді, щоб злегка випарувалася рідина. Викласти обсмажені гриби в миску і перемішати з подрібненим часником і зеленню.
Змішати всі інгредієнти для маринаду, додати гірчицю і збити віночком. Залити маринадом гриби, перемішати і поставити на 6-8 годин в холодильник, час від часу помішуючи . Закуска готова.
Гриби виходять смачні з пікантми смаком .
Смачного!
Рецепт із сайту kuking. net