Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Крем білково-масляний
Volo-shka
14 лютого 2011 09:42
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Крем білково-масляний
Дуже добрий для переслоювання тортів, вирівнювання під мастику та виготовлення кремових прикрас.
Ось фотка боковини саме із цього крему


Отже:
8 білків змішати із 450 грамів цукру, дрібкою солі та поставити на маленький вогонь. Постійно помішувати до тих пір, поки не розтане цукор.
Зняти із вогню та охолодити.
Окремо розтерти 600 г масла вершкового (якісного) до кремоподібного стану.
Охолоджені білки збити міксером до "піків" , поступово додаючи по одній столовій ложці збитого масла.
Крем дужєе стійкий і класний. Ця порція велика, запросто можна ділити пополам))

За рецепт дякую Морошці із Поварів.ру
Перейти на початок сторінки
уляночка
14 лютого 2011 17:01
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
торт на св. Валентина
Прикрашала ( наляпала) рівно за 5 хв. Крем білковий від Волошки. Ну дуже класний крем!!!!!!!! Дякую Волошко!!!!!


Перейти на початок сторінки
lana
14 лютого 2011 17:06
Повідомлення #3


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: уляночка
( наляпала)

Класно наляпала!!!
Перейти на початок сторінки
Соніко
26 квітня 2011 13:49
Повідомлення #4


Молода господинька
  • 34

Репутація: 6
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 30
Реєстрація: 15.04.2011

ICQ:--

Бали: 95
Робила також Білковий крем від Волошки, дуже смачно. Вдався! Дякую за рецепт!!!!!!!!!
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
5 вересня 2011 18:05
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Цитата: Volo-shka
Охолоджені білки збити міксером до "піків" , поступово додаючи по одній столовій ложці збитого масла.


Volo-shka
, це щодо білково-масляного крему - потрібно спочатку збити білки, а вже потім додати масло і "добити" крем? Він в мене не збився (чи я щось не додивилась) , то мусила додавати желатин, вийшов торт не кремовий, а "пташине молоко". Смачно, але хочеться крему!!! Поясни будь ласка!!

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
5 вересня 2011 18:10
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Цитата: Pito4ka
потрібно спочатку збити білки, а вже потім додати масло і "добити" крем? Він в мене не збився

Pito4kа, білки збити спочатку в легку піну, щоб тільки піна з"явилась) І по ложці додаємо масло, спочатку крем буде рідким, але ти продовжуй збивати далі) і він стане таким пишним, пухнастим, що і прикрашати цим кремом можна)))
Поки що немає замовлення щоб зробити майстер-клас)) Як тільки буде нагода - відразу покажу)))
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
5 вересня 2011 19:06
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Дякую, Волошечко, виходить все робила так як треба, єдине - не вистачило терпіння збивати далі. От я Семен Семенович!!!! Буду дуже чекати МК. До речі, прикрашала Білковим кремом - дуже сподобалось, дякую за рецепт!!!! Для таких новачків, як я - дуже зручно - крем тугий і гарно тримає форму!!!! Ось те неподобство рожевого кольору - мої спроби зробити перші кремові троянди - поки робила їх на підставці - було ще більш менш, а ось коли переносила на торт, то караул якийсь!

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Yatsan
5 вересня 2011 19:07
Повідомлення #8


Молода господинька
  • 34

Репутація: 248
Група: Кондитер
Повідомлень: 212
Реєстрація: 17.04.2011

ICQ:--

Бали: 884
Voloshka- білково масляний крем,дуже класний,дякую за рецепт.Чесно кажучи, навіть не знала ,що з того має вийти якщо білки нагріти ,а потім охолоджувати,чи вони зібються чи нє,але що тут думати треба робити.Спекла бесквіт, все зробила по рецепту - крем класний і білки взбились до піків і на колір гарний- білий, і пухкий, не такий жирний як масло з цукровою пудрою, на смак дійсно як дівчата писали-як морозиво.Дякую за рецепт!!!!!!!!!!
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
5 вересня 2011 20:00
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Цитата: Pito4ka
єдине - не вистачило терпіння збивати далі

Отож, саме основне у нашій справі - терпіння))))) А торт гарний вийшов)))

Цитата: Yatsan
білково масляний крем,дуже класний,дякую за рецепт

Користуйтесь на здоров"я. Рада що сподобалось.
Перейти на початок сторінки
vika
1 грудня 2011 11:51
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: 168
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 400
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 882
Цитата: Volo-shka
Крем білковий

Волошечка, дякую за рецепт. Крем смачний і стійкий, і не важкий в приготуванні (гарно і детально описано).
Перейти на початок сторінки
 
« · Креми · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 20:16

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 136
Гостей: 127
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100