Крем Сирний заварний
2 літри молока
0,5 літри сметани
7 яєць
1-2 лимони
цукор на смак
600гр. масла
Сметану збиваємо з яйцями,молоко доводимо до кіпіння.Коли молоко майже кіпить вливаємо збиті яйця зі сметаною і помішуючи варимо на легенькому вогні. В нас починає утворюватися сирочок.Коли сироватка буде прозора-знімаємо з вогню і проціджуємо,не треба зціджувати сироватку всю до каплі,хай сирочок буде вогкуватим,це нам і треба.Додаємо в сир цукор,сік лимонів,можна віджаті лимони вивернути навиворіть і залишити в сирі на ніч.Збиваємо міксером сам сир,потім збиваємо масло,додаючи по ложці сиркову масу.Отримуємо ніжний-ніжний сирний крем.В крем можна додавати різні фрукти,смак від цього тільки виграє.