Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 "Спартак" від Лорі
Лорі
16 лютого 2011 00:01
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1756
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 988
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 4513
" Спартак"
тісто:7 ложок молока.
1 жовток,
50 гр. масла,
250гр. цукру
заварити 3-5 хв. на малому вогні і додати в гарячу масу
4ст. л. какао,
1чайна ложка соди,
400гр. муки охолодити.
Розкачувати необхідної форми і випікати коржі.
крем: вершки збиті з цукром + сік лимона.

вибачайте за не якісне фото(з телефона)
Перейти на початок сторінки
Світлана Палюха
4 лютого 2013 22:25
Повідомлення #2


Молода господинька
  • 34

Репутація: 60
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 134
Реєстрація: 6.11.2011

ICQ:--

Бали: 340
Перший Спартак без меду. Треба спробувати
Перейти на початок сторінки
KASYA
4 лютого 2013 22:45
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 544
Група: Кондитер
Повідомлень: 635
Реєстрація: 24.01.2012

ICQ:--

Бали: 1254
Так, без меду ще не зустрічала рецептів "Спартака". Треба виробувати.

--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
Перейти на початок сторінки
Лорі
13 липня 2014 07:43
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1756
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 988
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 4513

Спартак вага2.7кг(2порції)
Перейти на початок сторінки
Іларія
15 липня 2014 17:03
Повідомлення #5


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 8
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 18
Реєстрація: 20.03.2012

ICQ:--

Бали: 136
Лорі,
Скажіть з чого зроблена прикраса на торті, досить симпатично.
Перейти на початок сторінки
Лорі
16 липня 2014 08:13
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1756
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 988
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 4513
Цитата: Іларія
Скажіть з чого зроблена прикраса на торті, досить симпатично.

Залитий чорний шоколад, по ньому полоски білого шоколаду і зубочисткою зроблено узор :b5a: Дякую
Перейти на початок сторінки
solomiyasobko
18 липня 2014 16:23
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 7
Реєстрація: 1.01.2012

ICQ:--

Бали: 107
доброго дня, Лорі! поясніть, будь ласка, як саме заварити тісто? заварити яйце з цукром як на заварний крем чи як?а потім у гаряче додавати всі інші інгредієнти?
дякую;)
Перейти на початок сторінки
Лорі
19 липня 2014 15:27
Повідомлення #8


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1756
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 988
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 4513
Цитата: solomiyasobko
Лорі! поясніть, будь ласка, як саме заварити тісто? заварити яйце з цукром як на заварний крем чи як?а потім у гаряче додавати всі інші інгредієнти?
дякую;)


7 ложок молока.
1 яйце,
50 гр. масла,
250гр. цукру
заварити 3-5 хв. на малому вогні

ці складники всі розігріти так щоб розтопився цукор і масло і щоб було гарячим, а потім все решту. Ви правильно все зрозуміли :m05108:
На здоровя :b5a:
Перейти на початок сторінки
 
« · Пляцки  · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 18 квітня 2024 07:57

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 8
Гостей: 6
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100