Ну накінець-то я зібралась показати фото. Цього разу нічого особливого фактично нема...
То коло нашої бази такі квіточки були
А ота біда так надоїла! Вечером скакало, літало і цвірчало... страшне просто.. Ото на кухню залетіло
Щоб якось себе розважити, поплили на катері на коротеньку подорож. Як воно на хвилях хитало! Мене аж закачало! Я зрозуміла. що в мене певно є ота хвороба морська...
Маяк
Кохання моє плаває)))
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
В черзі за чебуреками))) Перед поїздкою я читала трохи форум про село, то там писали, що обов'язково треба попробувати ті чебереки, де черга величезна.. Я не слідкувала, але в тій черзі десь годину стояла певно, може і більше...
Ото малі тоже чекають на чебуреки... До речі, дійсно дуже смачні, і люди котрі там готують дуже приємні і все готують в вас на очах.
Ото ми йшли в подорож на кінець села, на скелі. Там мало людей, мало шуму і гарне море...
--------------------
Натонько, дуже-дуже дякую за цікаву екскурсію. Справа в тім, що наша райпрофспілка арендує в Міжводному приватну базу, я щороку замовляю путівки для людей, а сама не маю жодного уявлення про місце відпочинку. Наші, хто їздив, дуже задоволені. Проїзд за рахунок профспілки + доплата 700 грн + зовсім скромний набір продуктів (це на 10 днів). А тепер і я ніби-то там побувала. Спасибі!!!!!!
Це ми їздили на екскурсію в Атлеш. Там поряд село Оленівка. Туди приїздять дайвери з усього світу. Дуже гарний підводний світ... Взагалі мені екскурсія дуже сподобалась!
Там знімалась "Людина-амфібія", а ми сідали на катер і плили в море...
--------------------
От що мене вразило... там люди живуть в скелях.. То тільки екстримали))) Спусків там вниз нема, і треба натягувати канати або драбинки спускати вниз. Живуть в печерах і вхід там закритий простинями))) Ото я розумію відпочинок! До речі, там якраз нудиській пляж є, то фото з нього))) Фото збільшується Хоча там нічого і не видно, бо ми дуже далеко від берега пропливали...
Отак і живуть...
А це Чаша Кохання. Глубина вроді 6 метрів. Якщо маєте коханого, то треба з ним взятись за руки і скочити вниз і якщо ваші руки не відпустять одне одного в воді, то ваше кохання буде вічним та міцним!
Там ще поряд є один єдиний в світі підводний музей. Статуї там всякі під водою.. І туди треба ниряти тільки з аквалангом...
--------------------
Потім одного дня поїхали в Євпаторію, своїм ходом, погуляти і відвідати Акваріум. Там так класно!
А це ще зайшли в парк відпочинку, якось так.. і там крокодилярій рекламували... взяли по 30 грн зато що ми побачили щось 8 крокодилів.. І таких нещасних.. За ті гроші, що вони там беруть можна тим крокодилам зробити набагато кращі умови!!! От якщо з акваріумом порівняти... То небо і земля! В тому акваріумі я б і сама жила!
Це щоб не спускати нам ціну за дитину, запропонували зробити фото за 25 грн... Взагалі-то я не люблю мучити звірів...
--------------------