Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 "Наполеон"
Soni
24 січня 2011 23:00
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
"Наполеон"

для тіста:

1п. маргарини
2 ст. борошна
1 яйце
1/4 склянки води
1 ст. л. оцту
На кінчик ножа солі, в кожного різні ножі, то на око не величка дрібка.

Для крему:

5 яєць
1 літра молока
1,5 ст. цукру.
2 ст. л. борошна.
1. пакетик ванільного цукру.

Муку перетерти з маргариною.
Одне яєчко збити, змішати з водою і оцтом + на кінчику ножа солі.
Влити цю суміш до маргарини з мукою, замісити тісто щоб відставало від миски, підсипаючи ще на око борошном.
Потім тісто розділити на 6 частин і в холодильник.

За цей час зварити масу:
Поставити на вогонь молоко щоб закипіло.
Яйця збити з цукром + ванілін + 2 ст. л. борошна.
Коли молоко закипить тоненькою цівочкою ввести збиті яйця і вінчиком помішувати поки маса не стане пухкати і загусне.
Винести на холод, до повного остигання.
Можна додати ще масла, але я робила без масла, як робить мама чоловіка і дуже нам сподобався.

Коли тісто остигло розкачуємо його вирізаємо по формі і щільно і густо проколовши виделкою печемо, печеться швидко , температура приблизно 180.

Перемащуємо остигші коржі холодним кремом.
Приблизно 3,5 ст. ложки крему на кожен корж.
Посипати подрібненим печивом, або якщо є обрізки з коржів то ними.

Смачного , пригощайтесь, простий швидкий домашній пляцок.


Перейти на початок сторінки
уляночка
25 січня 2011 10:12
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Soni,
наполеон вийшов супер класний!! ще й з такою декорацією!! :winked:
Перейти на початок сторінки
Soni
25 січня 2011 10:34
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
уляночка
РОбила вперше, але мені дуже сподобався, ще нічку постояв в холодильнику,то чоловік навіть снідати не хотів, пару кусочків з чайом з"їв і пішов на роботу. :smile:
Перейти на початок сторінки
наталія3105
25 січня 2011 11:43
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 232
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 543
Реєстрація: 15.10.2010

ICQ:--

Бали: 701
Soni,дякую за рецепт,треба буде спробувати.В мене чоловік теж на одних Наполеонах і жив би.
Перейти на початок сторінки
Soni
25 січня 2011 12:06
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
наталія3105
Це рецепт надзвичайно простий, я боялась Наполеонів що там тре варити на водяній бані складові до тіста, а тут все просто і швидко.
Перейти на початок сторінки
наталія3105
25 січня 2011 12:11
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 232
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 543
Реєстрація: 15.10.2010

ICQ:--

Бали: 701
Цитата: Soni
я боялась Наполеонів
В мене теж такий страшок трошки є,але такий простий рецепт,ну просто гріх не спробувати.
Перейти на початок сторінки
galinka09
19 березня 2012 17:12
Повідомлення #7


Молода господинька
  • 34

Репутація: 40
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 52
Реєстрація: 29.11.2011

ICQ:--

Бали: 257
Хочу поділитись рецептом ще простішого тіста для Наполеона
400 г маргарину для лист. тіста(беру "Слойка" від Олком)
4,5 склянки борошна
250 мл світлого пива.
Маргарин і муку посікти ножем, додати пиво. добре вимісити. тоді поділ. на 5-6 частин і в холодильник на 30-40 хв.
Далі все як у Soni, крем також.
Перейти на початок сторінки
galinka09
8 квітня 2012 19:05
Повідомлення #8


Молода господинька
  • 34

Репутація: 40
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 52
Реєстрація: 29.11.2011

ICQ:--

Бали: 257
такий у мене сьогодні вийшов "Наполеон"
Перейти на початок сторінки
Наталюня
25 січня 2015 16:12
Повідомлення #9


Молода господинька
  • 34

Репутація: 38
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 125
Реєстрація: 24.01.2015

ICQ:--

Бали: 662
рецепт і справді дуже простий! в крем ще додаю пачку польського пудингу зі сметанковим смаком, то так як на мене смачніше. мій фотозвіт нижче:
Перейти на початок сторінки
 
« · Пляцки  · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 06:07

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 29
Гостей: 27
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100