Маленький пісчаний пляжик на на озері, яке в Трускавці називають "Дніпровським".
Вхід на пляж 10 грн. з дорослого і безкоштовний для дітей. Поруч є ресторан, який мені зразу захотілось відвідати... Біля ресторану гарна тінь від дерев, посаджені квіточки, правда їм потрібно було надати цьому більшої уваги, так як деякі рослини такі нещасні, що захотілося їх зразу общипати та підлити. Для такого озеленення їм потрібно було найняти професіоналів, таких наприклад, як в санаторії "Карпати", де практично не зустрінеш недоглянутої ділянки. Я думаю, що вже як робиш, то треба робити по-людськи.
На пляжі дуже малий шар піску, під ним якесь чорне болото)
Для того, щоб поплавати, там місця немає... Дорослим... Для дітей по-моєму ідеально) Якщо ж ви не дитина, вмієте гарно плавати і вам потрібен простір, то вам точно не сюди...
Бо, як запливете за буйки, на вас зразу ж насварять... Кожні пару хвилин чути: "Не запливайте за буйки", "Не входіть в воду в нетверезому стані", "Батьки, не залишайте без нагляду дітей!"
Ну а так, в загальному, дітки відпочили, поскакали, похлюпались в воді, тай більше нічого нам батькам і не треба