Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Пляцок "Ізабелла" від Натоньки
Натонька
прагну досконалості...
5 травня 2009 10:00
Повідомлення #1


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Ізабелла


Тісто:

1 ст. цукру
2 яйця
1 ст. сметани
1 ст. сухого меленого маку
1,5 ст. муки
1 ч. л. амоняка (2 коржі)

2 білки збити з 0,5 ст. цукру і з апельсиновим кисілем, викладаємо білки на вафлі. Пекти при 170 гр. 2 години.

2 білки збити з 0,5 ст. цукру. Давайте червоний кисіль. На вафлю. Пекти так само.

Крем:

згущене молоко з маслом.

Збираємо:

Корж з маком - крем - вафля білками догори - крем - вафля білками донизу - крем - другий маковий корж.

Здається можна і без вафлі пекти.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
уляночка
21 травня 2009 21:29
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
натонька я тут дивлюся на пляцок ІЗАБЕЛЛА. Скажи будь- ласка як правильно давати кисіль. І який саме. Бо є в пакетиках , а є в брикетах.
2. Я ніколи нічого не робила з кисілем і не знаю чи його просто подробити чи якось розвести в малій кількості води.

а ще про амоній. просто так додати?
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
21 травня 2009 22:02
Повідомлення #3


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Амоній якось в сметані гасять або молоці, тіпа як соду оцтом. Якшо є в рецепті сметана, то кидай у сметану, якшо нема нічого, то ложечкою молока розведи.
Кисіль давай той, шо в пакетах, бо задовбешся в брикетах довбати))) Деколи до нього молоток треба брати))) Збиваєш білки з цуком (якшо пише в рецепті) а потім потроху досипаєш кисіль і збиваєш.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
уляночка
21 травня 2009 22:19
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
О, добре що розказала. Тепер буду знати.
Перейти на початок сторінки
Іванка
22 травня 2009 15:33
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Уляночка я кисіль купляю Польського виробництва він іде як порошок, так само я купляю порошок до печива, галаретки,ванільний цукор.
Перейти на початок сторінки
lingrod
25 липня 2010 09:51
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
Пляцок Ізабелла від Натоньки



Смачний-смачний, солодкий-солодкий! :winked:
Перейти на початок сторінки
 
« · Пляцки  · »
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 06:12

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 54
Гостей: 46
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100