Грибний гуляш Дуже смакує у нашій сім"Ї
Печериці - 300-400г, цибуля - 1-2 шт, болгарський перець - 2 шт, часник2-3 зубці, мука - 1 ст,л, з вершком, томатна паста - 2-3 ст.л., сіль, приправи.
Печериці вимити розрізати на 4 кусочки або ломтиками, цибульку - писали поділити на 4 і кольцами , а я дрібно ріжу, часник - через прес або дрібно порубати, перець - помити, почистити порізати крупними кубіками або смужками. На горячій пательні обсмажити цибулю і часник до мякості (десь 2 хв) + болгарський перець, і обсмажувати ще 5 хв, помішуючи. Додаємо гриби, постійно помішуємо десь ще 7-8хв. і додаємо томатну пасту. Все добре перемішати і можна додати орегано, базилік і 1 кубік грибної Галіни Бланки. Посипаємо мукою і все ретельно пеемішуємо. Влити на пательню1,5-2скл. води, довести до кипіння і кипятити приблизно 1-2хв. посолити, поперчити до смаку. додати рублену зелень.
смачного всім
Рецепт із сайту "Готовим дома"