Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 "Карпатка"
уляночка
20 травня 2009 11:27
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Карпатка


250 гр води
125 гр маргарини
1 скл муки
5 яєць

Приготування:
1.Зварити воду з маргарином.Потім додати муку. Заварити тісто.
2.Коли ця маса охолоне додати яйця і збивати міксером на великій швидкості 10-15 хв. Головне дуже добре збити міксером, щоб утворилось більше пухирців. В цьому прикол! smile Тісто розділити на 2 частини. Тонко розправляти на протвені. При випіканні на тісті повинні зробитися пухирці - як гори Карпати.
3.Крем заварно – масляний або сметанний. В крем можна дати порізані фрукти: клубніку, персик, малину,чорницю.

Порція тіста, як на тортівницю.
Перейти на початок сторінки
maija23
3 червня 2010 19:12
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 481
Реєстрація: 27.01.2010

ICQ:--

Бали: 255
Карпатка

Перейти на початок сторінки
utya
9 липня 2012 22:36
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 310
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 787
Реєстрація: 16.11.2010

ICQ:--

Бали: 2037
ось моя Карпатка за рекцептом дівча... Зїли всі дуже швидко... :wink: . 12 голит пляцок "не прожив " :lol:



Я до крему ще морожені вишні додала.. Було смачно!!!

Усім сподобалося

Перейти на початок сторінки
Tatiana
10 липня 2012 14:11
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 557
Група: Кондитер
Повідомлень: 963
Реєстрація: 9.07.2011

ICQ:--

Бали: 2747
Теж пекла "Карпатку" неодноразово. :winked: Пекла з персиками та абрикосами. Дуже-дуже сподобався. Має ніжний фруктовий смак. Пасує пекти влітку, коли багато фруктів. Приймала "Карпаткою" родичів з Москви, то вони були взахваті, так їм сподобався тортик. :tongue:
Перейти на початок сторінки
Кіра
4 серпня 2012 09:10
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 254
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 855
Реєстрація: 13.04.2010

ICQ:--

Бали: 2452
тіста вистачає на один протвінь? потім розрізати на 2, і пермастити кремом?
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
4 серпня 2012 10:51
Повідомлення #6


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Кіра
тіста вистачає на один протвінь? потім розрізати на 2, і пермастити кремом?


так, але якщо є натхнення - розтягнути тісто тоненько (на 1,5 - 2 дека) - воно тоді більш хрумке і припечене.
Перейти на початок сторінки
Roksolana
12 серпня 2012 02:23
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 569
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 586
Реєстрація: 27.12.2011

ICQ:--

Бали: 1354
дякую за рецепт, я тісто розмастила на велику прямокутну бритванку :) вийшло супер!

--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
Перейти на початок сторінки
 
« · Пляцки  · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 28 листопада 2024 23:17

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 37
Гостей: 33
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100