Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Пляцок "Зимова вишня"
Ірця
10 квітня 2010 19:22
Повідомлення #1


Молода господинька
  • 34

Репутація: 180
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 151
Реєстрація: 12.12.2009

ICQ:--

Бали: 963
Пляцок "Зимова вишня"


300 г маргарину, 3 чубатих стакани муки (сікти ножем і замісити),
4 жовтки, півстакана сметани (розбити жовтки в сметані).
Це все замісити і розділити на 6 частин, винести на холод на 6-8 годин.
4 білки і 1 стакан цукру – збити безе, 1 стакан крохмалю вимішати з білками.

Розкачати тісто на пляцок, викласти крохмаль з білками, на білки ставити вишні і зверху накрити другою паляницею, проколоти виделкою, щоб не здувалось.

Має бути 3 пляцки.

Маса: 1 банка вареної згущонки, 400 г масла збити. Зверху на масу поставити макову масу ( 1,5 ст. маку попарити в молоці, додати 1 стакан цукру, 100 г масла)
Пекти 15 хв. при температурі 220 градусів.
Форма 20х30
Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
10 квітня 2010 19:33
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
Ірця,
Це щось дуже смачненьке має бути.А там тісто ,я так розумію слойоне,бо нема цукру.Чи має бути? smile tongue
Перейти на початок сторінки
muroslava07
10 квітня 2010 20:26
Повідомлення #3


Молода господинька
  • 34

Репутація: 130
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 152
Реєстрація: 3.11.2009

ICQ:--

Бали: 444
Гарний рецепт і дуже цікава ідея. А макова маса по крему нормально маститься? Чи перемацену масою паляницю треба винести на холод?
Перейти на початок сторінки
Ірця
10 квітня 2010 21:39
Повідомлення #4


Молода господинька
  • 34

Репутація: 180
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 151
Реєстрація: 12.12.2009

ICQ:--

Бали: 963
Дякую! :smile:
ІНЕСА,тісто - тоненька слойка,цукру не треба,бо дуже солодка маса з маку,який треба перетерти з цукром,цукор йде ще в білки ну і згущонка.

muroslava07,макова маса накладається добре,просто ложкою накласти і злегка розмастити.

Він нам дуже подобається,вже пекла не один раз,на роботі теж хвалять.Так що пробуйте на здоров'я.Пляцок легко печеться і всім получиться.
Перейти на початок сторінки
Olenochka
15 квітня 2010 23:22
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
Ірця фотографія пляцка зимова вишня дуже гарна smile а які вишні ти брала в своєму соці чи морожені?
Перейти на початок сторінки
Ірця
17 квітня 2010 01:08
Повідомлення #6


Молода господинька
  • 34

Репутація: 180
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 151
Реєстрація: 12.12.2009

ICQ:--

Бали: 963
Olenochka,вишні брала морожені,але можна і у власному соку.
Перейти на початок сторінки
Mary
30 січня 2017 09:17
Повідомлення #7


Молода господинька
  • 34

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Привіт! дуже красивий торт! хочу запитати: ці коржі з вишнями окремо випікати, а тоді змащувати масою?
і скільки потрібно молока для того , щоб попарити мак?
Перейти на початок сторінки
 
« · Пляцки  · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 06:33

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 56
Гостей: 53
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100