Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Шоколадний торт (від нінок)
нінок
27 грудня 2011 23:32
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892


Привіт всім, хто ще не спить.Пробую вставити свій рецепт Шоколадний торт), може комусь знадобиться.
На 1 торт десь 22-24 см (в мене прость форма серце і не зорієнтувалась на круглу) то треба 2 коржі
4 яєця
2/3 стакана цукру(трошки більше половини)
50-60 грам масла (можна спред , пробувала , йде , але масло краще)
2\3стакана муки (можна й трохи менше, треба по тісту дивитись))
1/2 чайноі ложки пекарського порошку +1/2 ч.ложки пласкоі амоняку (або чуть менше), 1плитка шоколаду мінімум 50 процентыв какао (можна 45-47 або Рошен 56 прцентів , чорний.)
1 ч.л какао без верха
Плитку розтопити на водяній бані , відставити -хай студиться.Яйця розділити окремо , жовтки дуже добре розтерти майже зі всім цукром (залишити 2 ложки для білків) До гарно розтертих побілівших жовтків втерти масло (мяке , без комків) , додати ледь теплий шоколад , просіяну муку і пекарський порошок+амоняк+какао.Збити білки в піну (щоб не випадали з маски , як перевернути)
і спритно розмішати з масою.Випікати на маленькому вогні 25-30 хв, для певності можна пергаментний папір застелити .Крем по уподобаннях.В мене було маленьке 250 грам марскапоне, зробила крем , як на тірамісу . ще робила інший(дешевший)= класичний заварний на молоці +сирна маса небагато + трохи розведеного желатину(теплого)+Білки збиті (які лишились від зварного крему ) Вийшло то саме.
Моі примітки. Вношу корективи, бо рецепт в стадіі експерименту- але зараз мені то найкраще пасує.
Акуратно з амоняком , якщо зразу горячий корж пахне амоняком- не переживайте, вистигне , то не буде чути.
Трохі примхливі коржі , переношу НЕ В РУКАХ , Тільки на підставках- бо порветься.\При випічці зверху утворюється корка- акуратно потім зрізати, то є звикле для коржів на натуральному шоколаді.
Муку добавляти наостатку-помаленьку вимішувати знизу вверх і тісто має бути подібним до бисквітного, не литись одразу, а так за лопаткою пухнасто перекидатись.

Перейти на початок сторінки
 
« · Торти · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 13:24

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 96
Гостей: 93
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100