Ще один рецепт до колекції, досить легкий у приготуванні і не дуже калорійний.
Пляцок "Літній"
Бісквіт: 1 скл. цукру + 3 яйця збити.
1 скл. борошна.
Випекти 1 корж.
Сирна маса: 400 г. сиру,
1 скл. цукру,
100 г. масла.
Все добре розтерти. Розчинити 1 пачку желатину в 1, 5 скл. гарячої води (швидкорозчинний по інструкції), як остигне - додати в сир, вимішати, а потім готову масу вилити на холодний бісквіт, Зверху прикрасити фруктами і залити желе.
Це класичний варіант.
В мене варіант - "Немита м"ясорубка", бо перекручувала сир після чорної смородини. Ще додавала вишні.
Я завжди печу подвійну норму.