КАПРИЗНА ДІВКАТісто:
250 г маргарину
1 скл цукру
6 жовтків
щіпка солі
ванілін
порошок для печива(розпушувач)
600 г борошна
2 столові ложки какао
замісити сметаною - 2-3 стол.ложки
Ділити на три частини
Підготувати: абрикосовий джем, 200 грамів горіхів - потовкти, 200 грам ізюму - запарити, 200 гр маку помолоти і запарити молоком, додати 150 грамів цукру.
Збити 6 білків із 150 гр цукру , додати ванільний пудінг наприкінці.
Джем, горіхи, ізюм ділити на три частини, а мак і білок підуть на два коржі.
Розкачати за розміром листа третину тіста, помастити абрикосовим джемом, посипати ізюмом, горіхами. Чайною ложкою викладати по черзі макову начинку і білкову начинку. Пекти при 160 градусах Ц.
Так само зробити і другий корж. А третій корж тільки з джемом,горіхами і ізюмом.
Крем - заварний, перекладати білками всередину. Зверху можна зробити шоколадну глазур.
Фото - не дуже, я знаю, але то на чужий телефон, бо мій фотік в ремонті.
Тісто дуже багате(чого тільки в ньому не має) , попробувала робити мастіку і покривати (завдяки Марі4ці).