"Анничка"для тіста:1 стакан цукру
2 яйця
250 гр. магргарину
1 стакан сметани
1 ст.ложка амонію (рівна)
мука(скільки забере)
(замісити тісто на ніч).Спочатку перетерти маргарин з мукою, яйця окремо збити з цукром, амоній розчинити у сметані. Все з'єднати і замісити не туге тісто (як то кажуть, трошки м'ягше ніж на пироги).Поділити на 8 частин. Тонко розтачувати.Тоді, на дно бляшки, положити розтачаний пласт, змастити любим ( не рідким повидлом), зверху поставити другу розтачану частину, потім збити 1 білок з 2 ложками цукру помастити тісто і посипати горіхами. Пекти 20-25 хвилин. І так 4 рази.
Крем:500 гр масла, баночка згущеного молока(не вся), сік лимончика, ложка коньяку, і ванільний аромат. Все збити міксером.