Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Мій Спартак
Софія06
2 листопада 2009 17:20
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 315
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 610
Реєстрація: 10.10.2009

ICQ:--

Бали: 570
Мій Спартак


Тісто:
150г цукру,
1жовток,
7ст.л. теплого молока
2ст.л. меду
50г масла.
все змішати і поставити на маленький вогонь на 3-4хв., помішуючи, охолодити. Добавити 2ст.л какао, 1 ч.л.соди, 350г. муки. Замісити тісто. Виходить 8 коржів на тортівницю діаметро 26 см. Коржі наколоти вилкою. Я не розтачувала, а розминала пальцями, того коржі у мене не дуже рівні.

Крем:
Змішати 200мл. молока, 2ст.л муки, 2 ст.л. крохмалу, 2 яйця і 200г цукру, злегка збити. Окремо закип'ятити ще 300 мл. молока і тоненькою струйкою влити в суміш попередню. Змішавши, поставити на вогонь і варити до загустіння. Коли охолоне збити з маслом: збиваємо перше масло до пишної маси, а потім, по-ложці, додаємо заварну суміш. Зверху заливаємо помадкою. Всього по 3 ст.л.: цукор, какао, молоко, масло. Змішуємо, ставимо на вогонь і варимо, поки не ростопиться цукор.
Смачного!!!!!!!!!!!!!!!
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
3 січня 2010 16:18
Повідомлення #2


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Софія06
Крем:Змішати 200мл. молока, 2ст.л муки, 2 ст.л. крохмалу, 2 яйця і 200г цукру, злегка збити. Окремо закип'ятити ще 300 мл. молока і тоненькою струйкою влити в суміш попередню. Змішавши, поставити на вогонь і варити до загустіння. Коли охолоне збити з маслом: збиваємо перше масло до пишної маси, а потім, по-ложці, додаємо заварну суміш. Зверху заливаємо помадкою. Всього по 3 ст.л.: цукор, какао, молоко, масло. Змішуємо, ставимо на вогонь і варимо, поки не ростопиться цукор.

Хочу спитати, а тоненькою струйкою вливати кипляче молоко чи його остудити перед тим? І скільки там масла збивати треба?

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Софія06
5 січня 2010 15:01
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 315
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 610
Реєстрація: 10.10.2009

ICQ:--

Бали: 570
Натонька
Хочу спитати, а тоненькою струйкою вливати кипляче молоко чи його остудити перед тим? І скільки там масла збивати треба?

Молоко вливати гарячим, а масла треба 250-300г
Перейти на початок сторінки
fialetka
22 січня 2012 16:12
Повідомлення #4


Молода господинька
  • 34

Репутація: 47
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 63
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 405
Дякую за рецепт, все вийшло ідеально. Не так складно, як я собі уявляла.
Перейти на початок сторінки
Tatiana
22 січня 2012 17:32
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 557
Група: Кондитер
Повідомлень: 963
Реєстрація: 9.07.2011

ICQ:--

Бали: 2747
Дякую за рецепт торта "Мій Спартак". Пекла вже багато разів. Дуже смачний з медово-шоколадним присмаком й печеться швидко. :18e0:
Перейти на початок сторінки
Кіра
19 квітня 2012 23:17
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 254
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 855
Реєстрація: 13.04.2010

ICQ:--

Бали: 2452

а це мій спартак... крем пудинговий карамельний, + мигдаль! завтра будемо пробувати)
Перейти на початок сторінки
Кіра
21 квітня 2012 11:47
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 254
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 855
Реєстрація: 13.04.2010

ICQ:--

Бали: 2452
Перейти на початок сторінки
Славочка
22 квітня 2012 20:31
Повідомлення #8


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
і я часто печу. Дякую Галинці за рецепт!
%CC%B3%E9+%D1%EF%E0%F0%F2%E0%EA
Перейти на початок сторінки
Олька-парасолька
4 лютого 2013 22:48
Повідомлення #9


Молода господинька
  • 34

Репутація: 129
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 246
Реєстрація: 17.01.2013

ICQ:--

Бали: 615
Давно вже маю цей рецепт,ще з маминого записника,але чомусь не любила його пекти,атепе-це улюблений пляцок мого чоловіка пекла на бляшці 25*35 то з подвійної порції вийшло 7 коржів розминала руками а тісо брала коли,ще тепле тоді легше розкласти по бляшці-головне зберігати пропорції,я все важу до грамульки то виходить файно :m05004:
Перейти на початок сторінки
олько
29 січня 2014 16:14
Повідомлення #10


Молода господинька
  • 34

Репутація: 1
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 1
Реєстрація: 2.01.2014

ICQ:--

Бали: 80
Не можу стриматись , щоб не написати величезне ДЯКУЮ за рецепт .Дуже довго вагалася , але нарешті спекла Спартак і зрозуміла , що тепер буду постійно його пекти .ДЯКУЮ!!!!!!!!!!!!!
Перейти на початок сторінки
 
« · Пляцки  · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 08:49

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 111
Гостей: 108
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100