Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Крушак
уляночка
16 травня 2009 14:43
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785

КРУШАК


Рецепт розрахований на протвень сучасної духовки.

2 скл цукру
2 яйця
6 скл муки
2 пачки маргарину
2 пач порошку до печива
сіль
густе повидло,джем
цедра лимона

Цукор добре розтерти з яйцями в окремій посудині. в другій мисці змішати муку, порошок до печива, цедру, сіль. До того натерти на грубій терці охолоджений маргарин. Добре посікти з мукою. Додати яйця. Вимішати. Поділити на 2 частини - одна більша. Добре охолодити. Більшу частину натерти на низ, наверх повидло,наверх знову потерте тісто.
Пляцок пекти на змащеному жиром папері для випічки.
час випікання - 30- 40 хв до золотистого кольору. Температура - 180"С.
Коли спечеться - охолодити і нарізати на квадратики. Зберігати в закритій посудині.
P.S цей рецепт добрий тим, що він довго не псується і стає ще смачнішим, коли настоїться.
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
16 травня 2009 14:50
Повідомлення #2


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
А котрий то такий противень, який на сучасну духовку? :lol: Бо в мене середня, не стара і не нова

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
уляночка
16 травня 2009 15:50
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Я про теперішні духовки. Бо в моєї тьоті ще стара плита з духовкою - то дуже вилика. Так само і в бабусі. wink тоді до тої порції треба ще додавати тіста.
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
16 травня 2009 17:21
Повідомлення #4


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Ясно) Мені треба деколи великого пляцка, а стара бритванка від старої духовки ні лізе, паршивка))) Якісь малі тепер ті духовки стали робити, то так аби ми менше їли напевно lol

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
 
« · Пляцки  · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 28 листопада 2024 23:08

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 30
Гостей: 26
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100