Хотіла спекти пляцок з сиром Аргентина))Але в процесі передумала))))) ( зі мною таке часто буває
)І так народився на світ
пляцок "НЕКТАРИНКА"!!!!))
Тісто1:
половина порції тіста на шоколадні коржі (50 гр какао,1.5стакана цукру,1.5 ст муки,1ст.кефіру,1ч.л соди і 1ч.л оцту).Рецепт шоколадних коржів є на головні.Все тісто вилила на деко 20-35см,файно підросло.Пекла при 190С 35хв.Коли остиг корж розрізала на половину!)
рецепт тутСирна маса:
600гр сиру
150 гр цукру,
ваніль,
3 яйця,
по 2 ст.л манки і крохмалю.
Випікала при 180гр 50хв.
Тісто 2 : бісквіт з маком на 4 яйця)))
Маса 1: порізати тонкими дольками 5 нектарин,засипати 150 гр цукру залишити щоб пустили сік на пів години,додати 150 гр води і тушити на невеликому вогні 20 хв.Зняти з вогню 1\3 частину сиропу злити,поставити остигати.До решти нектарин додати 1-2 ч.л желатину(залежить від рідини,що у вас утвориться) добре перемішати поставити на вогонь ,але не доводити до кипіння,нагріти щоб желатин розчинився!)Дати масі трішки остигнути.Потім викласти на сирний корж і поставити в холодильник щоб застигло (в мене зайняло 20 хв).
До сиропу додати 3ст.л коняку чи горілки і пропитати наші коржі!
На сирний кож з нектаринами зверху поставити бісквітний корж злегка притиснути і знову в холодильник!
Маса 2: зварити вершковий пудинг коли остигне збити з 200гр масла і 2ст.л коньяку.Перекладати коричневий корж крем пудинговий потім обережно ставити сирний корж з нектаринами і бісквітом крем і коричневий корж.
Враження: ріжеться добре і в розрізі гарний, не нудкий має особливий аромат,але я думала що буде більше нектаринами задихати))Можна замінити нектарин на персики консервовані, чи зараз сезон клубніки))
Фото буде)))Постараюсь!!))