Бесквіт з персиками
це улюблений тортик мій і всієї моєї сім"ї.
тісто
- 5 яєць
- 1 стакан цукру (200 гр)
- 1 стакан муки (200 грам)
- 2 ч. лож порошку до печива
- 0,5 пакетика ваніліну.
Білки відділити від жовтків взбити, додати цукор, ще продовжувати взбивати, додати жовтки , муку , ванілін і порошок до печива. Все це додавати поступово продовжуючи взбивати.
Випікати 50 хвилин притемпературі 200 градусів. простягом пів години відкривати духовку неможна - впаде.
Цей рецепт бесквіту просто суперовий - ще не було щоб він мені не получився.
Крем
- 1 ст молока (200 грам)
- 0,5 пудингу сметанкового
це все заварти і охолодити
- 400 грам масла (взбити)
- 1 банка згущеного молока (взбити з маслом)
з"єднати з пудингом і продовжувати взбивати.
Один секрет!!!! Додавати потрібно масло до пудингу а не навпаки. Тому що може відслоюватись!
+ маленька банка персиків парізаних кубиком (додати до крему і легко вимішати)
Бесквіт розрізати на 2 -3 чатини (це залежить від того на скільки підніметься) пропитати сиропом з персиків і перемазати кремом.
Уммммм це така смакота :)