Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Бісквіт з персиками
Пушинка
Готувати може кожен!
20 квітня 2011 11:03
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Бесквіт з персиками


це улюблений тортик мій і всієї моєї сім"ї.




тісто
- 5 яєць
- 1 стакан цукру (200 гр)
- 1 стакан муки (200 грам)
- 2 ч. лож порошку до печива
- 0,5 пакетика ваніліну.

Білки відділити від жовтків взбити, додати цукор, ще продовжувати взбивати, додати жовтки , муку , ванілін і порошок до печива. Все це додавати поступово продовжуючи взбивати.
Випікати 50 хвилин притемпературі 200 градусів. простягом пів години відкривати духовку неможна - впаде.

Цей рецепт бесквіту просто суперовий - ще не було щоб він мені не получився.

Крем
- 1 ст молока (200 грам)
- 0,5 пудингу сметанкового
це все заварти і охолодити
- 400 грам масла (взбити)
- 1 банка згущеного молока (взбити з маслом)
з"єднати з пудингом і продовжувати взбивати.
Один секрет!!!! Додавати потрібно масло до пудингу а не навпаки. Тому що може відслоюватись!
+ маленька банка персиків парізаних кубиком (додати до крему і легко вимішати)

Бесквіт розрізати на 2 -3 чатини (це залежить від того на скільки підніметься) пропитати сиропом з персиків і перемазати кремом.


Уммммм це така смакота :)
Перейти на початок сторінки
маша
26 серпня 2012 21:49
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 1
Реєстрація: 19.06.2015

ICQ:--

Бали: 75
Згущонку до крему потрібну яку давати: варену чи не варену? Наперед дякукю за відповідь!
Перейти на початок сторінки
Світлана Палюха
26 серпня 2012 23:06
Повідомлення #3


Молода господинька
  • 34

Репутація: 60
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 134
Реєстрація: 6.11.2011

ICQ:--

Бали: 340
І я печу такий тортик, тільки крем роблю згущонка+масло. Тортик дуже смачний
Перейти на початок сторінки
ginger
26 липня 2013 19:12
Повідомлення #4


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 2
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 15
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 180
Пекла за цим рецептом бісквіт з яблуками: просто заливала тістом шматочки яблук. Дуже боялась, бо попередні спроби були невдалі, а тут свекруха, ще й Польща - тут вміють пекти. Але бісквіт вийшов - просто супер! Раджу всім!!!
Перейти на початок сторінки
Кіра
11 листопада 2013 16:40
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 254
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 855
Реєстрація: 13.04.2010

ICQ:--

Бали: 2452
Я роблю бісквітні тортики лише з масляним кремом....ПИТАННЯ: який крем ще підходить до бісквітів? і яку згущонку ви брали - білу чи коричневу?
Перейти на початок сторінки
крук.о.
12 листопада 2013 16:38
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 3
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 8
Реєстрація: 27.09.2012

ICQ:--

Бали: 84
Пляцок супер,буду пекти.
Перейти на початок сторінки
Рімма
14 листопада 2013 11:52
Повідомлення #7


Молода господинька
  • 34

Репутація: 199
Група: Кондитер
Повідомлень: 135
Реєстрація: 4.01.2012

ICQ:--

Бали: 663
Мене теж цікавить питання про згущене молоко, але по фото можу судити, що використовувати сиру згущонку
Перейти на початок сторінки
angelina
14 листопада 2013 22:33
Повідомлення #8


Молода господинька
  • 34

Репутація: 52
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 169
Реєстрація: 7.03.2013

ICQ:--

Бали: 338
Бісквіт дуже смачний,але в мене чомусь він зменшується :sad: Після випічки бісквіти мають властивість зменшуватися,але в мене ще й після перемащування кремом він зменшується.коржі стають тоншими(коли розрізаю,то одного розміру,а після крему стають тоншими)...Я щось не так роблю чи так має бути? можливо,муки більше.бо так дуже пухкесенький і під кремом просідає? І,взагалі,скільки муки потрібно 1 стакан чи 200 грам? Бо в 200 чи 250-ти грамовому стакані муки менше,ніж 200гр.,якщо зважити.
Пушинка,
Перейти на початок сторінки
 
« · Пляцки  · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 28 листопада 2024 23:03

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 25
Гостей: 23
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100