Вчора рилася в старих нотатках і здибала рецептик.Його пекла на кожне св"ято ще моя свекруха(нажаль її немає з нами).Мені сьогодні так кортіло випробувати силікований коврик,от і вирішила поексперементувати.Так як коврик більший за мою бритванку,коржі получились тонші,але смак не змінився.Одже приймайте
"Ромове тісто"(це в перекладі з угорської)
Тісто:
1 яйце
6 ст.лож.цукру
60г маргарина
10г салія розвести в теплому молоці
(точно не вказано я брала десь 1 ст.молока)
Муки додати стільки,щоб вийшло м"яке тісто,яке розділити на 3 частини.
Печемо коржі.Беремо 1 корж і розкришуємо на порошок.Обливаємо його 50г рому,додаємо ванільний цукор і молока,так щоб не було рідке.Виходить маса як для "картошки".Окремо збиваємо 150г масла з 150г пудри і 2-3ст лож.кислуватого повидла.Дві частини крема змішуємо міксером розом.
Складуємо:1 корж з низу,на ного начинка і 2корж.Прикрашаєте на свій смак.
Р.S.Ром можна давати трішки більше,.