Торт "Алкоголік"
(на фото з білими коржами)
Тісто
- 6 білків
- 1 ст цукру
(взбити в піну)
- 1 ст маку
- 100 гр кокосу
- 1 пачка порошку до печива
- 3 ст. лож муки
все виложити в форму на змащений жиром пергамент
Крем:
- 6 жовтків
- 200 гр молока
- 1 ст лож крохмалю
заварити та охолодити і додати 200 грам взбитого масла + 1 ст пудри.
1 пачка шоколадного крекеру пропитане червоним солодким вином.
(в мене замісь крекеру був бесквітний корж)
Викладати:
- пляцок з маку
- крем
- крекер в вині
- крем
- крекер в вині
залити шоколадною глазуррю:
- 1 плитка шоколаду - розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій + 100 грам масла (все вимішати до однорідної маси)