idianka, Дякую за смачненний рецепт!!!!! Смак - божественний!!!! Розрїз - неймовірної краси!!!! І головне- не так вже багато часу потрібно на приготування!!! Трохи змінила рецептуру - в тісто замість сметани далакисле молоко. А крем - позичила з Канадського пляцка від Ірки-Шкірки. І коржі просочувала сиропом Ну дуже смачно вийшло!!!!!!
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
На здоров'я, дівчатка! Дуже приємно, що вам засмакував мій рецепт Насправді, він готується досить легко, аж смішно, але я його раніше боялась робити, бо думала, що то багато роботи біля нього))) Аж ні, не такий страшний вовк, як його малюють
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.
Пекла цей пляцок))Правда зазнав він дуже багато змін.По рецепту робила тільки рулети.Але дякую Діанці за таку гарну ідею і смачний пляцок.Коржі робила шоколадні.А крем заварний на жовтках з маслом.Але думаю,що не зважаючи на всі зміни мій пляцок має право тут занходитись
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
І я пекла цей пляцок на свята. Діаночко дуже вдячна за рецепт,смачний пляцок, правда мені цієї порції вистарчило на трохи більшу бляшку розміром 24*39 см, вийшов величезний.
я також зробила цей пляцок, на вуигляд супер, дуже красивий в розрізі і дуже високий, пропитався кремом і став як пух, правда я шось трошка намутила з рулетами(ніяк вони мені не скручувались) та думаю на смак самог8о пляцка це ніяк не вплине
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель