Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Пляцок під Київський
Soni
28 квітня 2011 16:40
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Пляцок під Київський



4 жовтки
1 ст цукру розтерти

1п. маргарини (250гр)
3ст муки перемішати з 1п. прошеку до печева.

замісити тісто розділити на 3 частини і поставити в холодильник.

Тим часом 4 білки збити з 1 ст цукру.
Для взбивання використала технологію з бисквіту,рецепт який давала Валя utya. Дуже гарно і швидко збилось. Також тримати в холодильнику.

Берем одну частину тіста розкладаєм в тортівницю ( в мене була форма 25 діаметром) на тісто збиті білки ( розрахувати так щоб хватило на 3 паланиці) і посипати злегка піджареним і посіченим арахісом. і випікаєм. Я пекла при темп 200-220 градусів біля 40 хв.

Ще одне білки намазувати не докінця тіста бо дуже прилипнуть до боків, а так коли є зазор вони розтечуться самі в процесі випікання.

Те ж саме робимо з ііншими двома паланицями, якщо робити всі зразу то поки печеться одна решту зберігати в холодильнику.

Готові коржі перемастити кремом:

2 яйця, 1ст цукру - розтерти + 3 ст.л. манки+ 3 ст. л. муки+ 1 ст. 1 крохмалю все перемішуємо , додаємо 0,5 л. холодного молока перемішуєм і ставим на великий вогонь постійно помішуючи.

Коли починає закипати вбавляєм вогонь і мішаєм до загустіння.

Коли загусло ставим стигнути.

Як вистигла маса збиваєм 1 пачку масла (200 гр) і по трохи додаєм варену масу + лимонна кислота (або цедра) , ванільний цукор.
Перемащуємо коржі обмазуєм кремом і обсипати або крошками або кокосовою стружкою. Я обсипала печевом до чаю.




Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
5 травня 2011 21:49
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Цитата: Soni
Пляцок під Київський

Soni, гарний пляцок. В мене є теж майже такий торт, називається Білочка, тільки трохи інше тісто, бо ще йде сметана і крем в мене згущонка. Зацікавив дуже твій рецепт крему. Спробую спекти ще по твому рецепту, бо моє тісто так липне, дуже тяжко розкласти в формі.
Перейти на початок сторінки
 
« · Пляцки  · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 06:30

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 53
Гостей: 48
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100