Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Кенігсберг
lingrod
1 жовтня 2011 20:42
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
Кенігсберг

рецепт з польського блогу Аrabeska



1. Медові коржі:
300 г муки, 150 г цукру, 2 ст. ложки меду, 2 ст.ложку молока, 1 яйце, 150 г маргарину,1 ч.ложка соди загасоти лим.соком.
Розтопити маргарин, додати мед, цукор, яйце, молоко, розмішати,потім додати борошно і соду. Тісто розділити навпіл, спекти два коржі у формі 25*35см, при 200С,протягом 10 хвилин.

2. Бісквіт:
4 яйця, 3/4 склянки цукру, 2 ст.ложки води, пів-стакана муки і пів-склянки крохмалю.
Бісквіт спекти в тій же формі, що і медові коржі,протягом 30 хвилин, при 180С.

3. Крем:
200 г цукру, 1 пачка ванільного цукру (10г), 1 ст. ложка муки, 1 ст. ложка крохмалю, 500 мл молока, 250 гр масла.

4. Для прослойки: джем з чорної смородини (густий джем з вишень, повидло сливове - прослойка має бути контрастного темно-червоного кольору).

Сборка: медовий корж змастити половиною крема, на бісквіт розкласти рівно наш прошарок - джем ( в мене був леквар), і джемом вниз покласти на крем. Зверху на бісквіт знов розкладаємо джем, на нього викладаємо другу частину крему і закриваємо другим медовим коржем. Зверху можна дати шоколадну глазур, або прикрасити за бажанням.
Смачного.

Перейти на початок сторінки
хрися
1 жовтня 2011 22:43
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
lingrod,
Гарний пляцок. Мене тільки чомусь розсмішила назва - Ото зібралися гості українські застолом, а я їм "Пригощайтеся!!" і то не Анничкою чи Вишиванкою , чи ще якимось, а "Кенінсбергом"))) :lol:
Перейти на початок сторінки
lingrod
2 жовтня 2011 08:13
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
хрися,
Цитата: хрися
Мене тільки чомусь розсмішила назва

Ну то все можно зробити на свій смак (або ж на смак гостей!), в тому числі і назвати якось-то зручніше. Назви його, наприклад, Польський, або Німецький.
А та як рецепт не мій, то і назва запозичується разом із складниками і технологією. :smile:
Перейти на початок сторінки
хрися
2 жовтня 2011 08:34
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
lingrod,
Я розумію, просто то було таке миттєве відчуття.Прочитала, уявила і розсміялася))) :laughing:
Перейти на початок сторінки
muzarom
18 квітня 2012 17:55
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 438
Реєстрація: 15.11.2010

ICQ:--

Бали: 998
Я також пекла цей пляцок- дуже смачненький!!!

Перейти на початок сторінки
 
« · Пляцки  · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 грудня 2025 17:19

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
удаление битума обезжиривателем
  Пише Shinergyhyj (Сьогодні, 17:16)
химчистка минск авто цены
  Пише Shinergybln (Сьогодні, 13:51)
очистка ржавчины с кузова автомобиля цена
  Пише Shinergyyxi (Сьогодні, 11:19)
уход за зимними шинами
  Пише Shinergyvdi (Сьогодні, 08:38)
полировка фар в минске цены фрунзенский район
  Пише Shinergycvj (Сьогодні, 05:34)
химчистка салона автомобиля в минске цены фрунзенский
  Пише Shinergydiv (Сьогодні, 05:14)
химчистка авто паром минск
  Пише Shinergyncp (Сьогодні, 05:13)
Як додати фото?
  Пише MiriS (5 грудня 2025 19:00)
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 34
Гостей: 17
Користувачі: Shinergyhyj
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100