Пляцок " Маркіза". Я його робила в вигляді торта. Смачний пляцок.
300 гр. маргарини 3 стакана муки 3 жовтка 2-3 ст.ложки сметани 0.5 ч. ложки соди+оцет Замісити і на холод на 2-3 години Виходить 5-6 коржів. Бізе: 3 білка 1.5 стакана цукрової пудри . Добре взбити в піну. Крем: 1 банка згущеного молока 1 банка маргарини "Сніданкової"( або 400 гр. масла)
Разкачати корж, помазати його бізем , а зверха посипати дрібно порізаними горіхами і пекти .
--------------------
У щасливі хвилини - ХВАЛИ БОГА, у скрутні хвилини - ШУКАЙ БОГА, у тихі хвилини - ПОКЛОНЯЙСЯ БОГОВІ, у хвилини болю - ДОВІРЯЙСЯ БОГОВІ, кожну хвилину - ДЯКУЙ БОГОВІ!